...

Sportpaleis Group heropent theaters

Sportpaleis Group heropent drie theaters

Sportpaleis Groep heropent na anderhalf jaar drie theaters. Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt, de drie theaters in beheer van de Sportpaleis Group, zijn sinds dit weekend opnieuw open. In Antwerpen beet Ketnet Musical de spits af en werd de musicalreeks MAMMA MIA! hervat. K3 mét de afscheidnemende Klaasje Meijer stond in Hasselt op de planken. De eerste voorstelling in Gent was voor rekening van Kommil Foo. Overal was de tevredenheid groot, zowel bij artiesten als bezoekersEvi Hanssen, die in MAMMA MIA haar musicaldebuut maakt, vatte het perfect samen na de eerste voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen. “Het ontroert mij dat ik terug kan spelen. Echt waar, ik heb dit ontzettend hard gemist.

Sportpaleis Group

De best mogelijke ervaring

Als je kijkt naar het publiek, dan zie je dat mensen nu nood hebben aan feest, aan samen ervaringen delen”, zei de actrice dolgelukkig. “Ons team is meer dan klaar voor een doorstart, want achter de schermen hebben we hard gewerkt om bezoekers opnieuw te kunnen ontvangen. Een theaterbezoek zal er waarschijnlijk nog wel even anders uitzien dan wat men gewoon is, maar we doen ons uiterste best om iedereen de best mogelijke ervaring in de meest optimale omstandigheden te bezorgen”, zei theaterdirecteur Ralf Geheniau afgelopen weekend. “Want terug een beetje meer genieten, hebben we allemaal ondertussen wel verdiend.

Gescheiden ingangen, contactloos tickets scannen

Gentser dan dat kon het niet. De vreugde bij het duo net als bij het publiek was groot. Tijdens hun grootste hit ‘Ruimtevaarder’ waren hier en daar wat traantjes te spotten. “Al meer dan een jaar is het geleden sinds ik naar Capitole Gent mocht komen. In een normaal jaar kom ik toch minstens naar vier voorstellingen kijken in de zaal. Ik heb het gemist. En van Gent zijnde kon ik het optreden van Kommil Foo toch niet missen”, aldus Greet, bezoeker van Capitole Gent en grote fan van Kommil Foo. Ethias Theater Hasselt opende vrijdag 30 juli met de nieuwe K3 Show. Gescheiden ingangen, contactloos tickets scannen, cashless betalen aan de bar en onder meer ook handgels op elke hoek zorgden ervoor dat de voorstellingen veilig kon verlopen.

Sportpaleis Group

Blijven genieten van mooie voorstellingen

“We hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding van de heropening van het Ethias Theater en dus is het leuk dat bezoekers dat appreciëren en zich hier veilig voelen”, liet ook Anniek Bullen, accountmanager van Ethias Theater Hasselt, weten. “Als iedereen zich aan de regels blijft houden, kunnen onze theaters open blijven en kunnen mensen hier ook blijven genieten van mooie voorstellingen.” MAMMA MIA! loopt nog tot en met 12 september in Stadsschouwburg Antwerpen en Ethias Theater Hasselt. Kommil Foo speelt nog op 12 en 13 februari 2022 in Capitole Gent.

De volledige programmering van de drie theaters vind je op www.sportpaleisgroep.be