...

Musicaldebuut voor Bekema Stalmans en Sahladin Diliën

Musicaldebuut voor tweelingbroers dankzij Music Hall

Musicaldebuut voor Bekema Stalmans (Lokeren) en Sahladin Diliën (Lede) maken net als leeftijdsgenootje Joshua Tassin (Koksijde) als ‘Fletcher’ in ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show‘. Spannende tijden breken aan voor Joshua Tassin uit Koksijde en de Oost-Vlaamse tweelingbroers met Ethiopische roots Bekema Stalmans (Lokeren) en Sahladin Diliën (Lede). Van 10 september2021, spelen ze samen met Fletcher Marron en superster Rachel Marron in “The Bodyguard, The Musical Dinner Show” van producer Music Hall.

Musicaldebuut The Bodyguard

De jongens delen het podium in the Bodyguard

Tijdens hun musicaldebuut in deze in alle opzichten heerlijke musicalversie van de bekroonde filmklassieker met Whitney Houston en Kevin Costner, delen de jongens het podium van Studio Zuid in Antwerpen met creatieve duizendpoot en eveneens musical debutant Erik Goossens (Frank Farmer), de ravissante Nederlands-Amerikaanse zangeres April Darby (Rachel Marron), Karoline ‘Leki’ Kamosi (Nicki Marron), Kristof Verhassel (stalker) and David Cantens (Ray Court).

Joshua

Joshua is al sinds zijn twee jaar gepassioneerd door alles wat met theater en acteren te maken heeft. . Sindsdien is die liefde alleen maar toegenomen. Hij begon met figuratie toen hij vier jaar was en een jaartje later kreeg hij al een hoofdrol in de kortfilm “The Life of Esteban” (geregisseerd door Inès Eshun). Deze film won meerdere awards, incl. op het Tribeca Film Festival in New York.

Ook was hij op zijn jonge leeftijd reed twee maal te zien in ‘Familie’ (VTM), kreeg hij een gesproken gastrol in ‘De Buurtpolitie’ (VTM) in verschillende commercials (Vandenbort, …, Studio 100,). Joshua schitterde al in de muziekvideo’s van van K3 (‘Alle kleuren’), Urbanus (‘Annie zingt een liedje’) en het recente nummer in de clip van Els de Schepper haar nieuwe single ‘Extase’. Om zijn talenten verder te kunnen ontwikkelen, neemt hij sinds 2019 deel aan de musicalstages van SUPASTAR (Tatyana Beloy). Daar volgde hij ook de kortere dans, toneel en zang … tot corona daar een stokje voor stak. Zijn grootste droom is om ooit van zijn passie zijn beroep te kunnen maken. Hij kijkt er enorm naar zijn musicaldebuut uit om met de schitterende cast van ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ te kunnen samenwerken.

Tweelingbroers Bekema en Sahladin

Tweelingbroers Bekema en Sahladin werden geboren in Ethiopië en komen door een speling van het lot beiden in België, in de provincie Oost-Vlaanderen terecht. Bekema te Lokeren bij het gezin Stalmans en Sahladin bij het gezin Diliën te Lede. De families zien elkaar vaak als de jongens samen spelen. Zoals dat wel vaker het geval is bij tweelingbroers, delen de jongens ook een aantal interesses. Zo zijn ze beiden fervente voetbalfans, zowel zelf spelen, op televisie als de PlayStation-variant, en zijn ze ook gepassioneerde breakdancers. Sahladin danst al 6 jaar bij Made2Move in Wetteren en Bekema zijn B-boy naam is B-Kay. Leuk detail: Sahladin volgt in Wetteren dansles bij Yacine Ouchchen en Bekema kreeg les van diens tweelingbroer Ziko Ouchchen…toeval? Bekema en Sahladin vinden het fantastisch dat ze de rol van ‘Fletcher’ mogen delen en dit grote musicaldebuut samen mogen aanvatten.

The Bodyguard

Wie de “Bodyguard” zegt, denkt direct aan Whitney Houston. Het gevierde en betreurde popicoon ontmoette de platina stembanden (op het album), opgenomen in een film in 1992 toen Rachel Marron een superster werd, ontmoette Kevin Costner als bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen, maar het commerciële succes was enorm. Het bijhorende album is met ruim 44 miljoen verkochte exemplaren tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden. De musicalversie van ‘The Bodyguard’ bij première op 5 december 2012 in Londense West End, UK, maar ook in China, Australië, Frankria, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in Nederland ! !) is een enorm succes.

Op ieder detail wordt gelet

Op 29 september 2021 Vanaf presenteert de Music Hall de fenomenale musicalversie van “The Bodyguard” eindelijk ook in Vlaanderen, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van “I will always love you” tot “Queen of the Night” en “I am every woman” tot “I have nothing” en “I’m running to you”. Muzikaal bevat in vergelijking met extra filmhits “So Emotional”, “I Wanna Dance With Somebody” en “How Will I Know”. Straffe soul en ontroerende rockrollen van het podium tijdens deze Sensationele productie. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart, ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze moderne update van het bekende verhaal op alle details wordt er gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects.

Musicaldebuut voor Bekema Stalmans en Sahladin Diliën - aankondiging The Bodyhuard 2021

‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’, vanaf 29 september 2021 in Studio Zuid te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be