...

Belle Perez lanceert nu de ‘Contigo’-challenge

Belle Perez lanceert nu de ‘Contigo’-challenge

Belle Perez lanceert nu de ‘Contigo’-challenge na de ‘Macarena’ en ‘Jerusalema’ “Ik ben nu al benieuwd naar de TikTok-filmpjes”. Dankzij vroege versoepelingen, overwinningen en kwalificaties van onze Rode Duivels op het EK voetbal en prachtig weer hangt er een zomerse, levendige sfeer in ons land. Dit laatste wordt versterkt door Belle Perez’s sensuele nieuwe hit “Contigo”, haar eerste Nederlands/Spaanse nummer, dat ze opnam met getalenteerde jonge Nederlandse songwriters Rutger Kanis en Jeroen Russchen, en  top producer Marcel Fisser. Zullen we deze zomer, na “Macarena” en “Jeruzalem”, dansen op “Contigo” van Belle Perez? Dit kan zijn omdat Belle en haar team zich volledig inzetten voor sociale media en ons aanmoedigen om onze dansmoves met onze volgers te delen. “Choreograaf Christian Celini heeft een pakkende, simpele dans ontwikkeld die iedereen kan doen. Ik ben nu al nieuwsgierig naar films”, zegt Belle enthousiast.

Belle Perez

Alleen maar positieve reacties en felicitaties

Een paar weken geleden nam Belle Perez een video op voor haar nieuwste single “Contigo” op de unieke locatie van het pas geopende Center Parcs Terhills in Dilsen-Stokem. “Naar het buitenland gaan was even geen optie, maar door het warme weer op de set hadden we het gevoel dat we allemaal in Spanje waren. Ik voelde me er meteen thuis. Ik woon al enkele jaren in De Kempen, maar mijn roots liggen nog steeds in Limburg. Ik voel me hier nog steeds thuis. “Contigo” is inderdaad mijn eerste Nederlands/Spaanse single. Toen het uitkwam, wist ik niet wat er gebeurde. Via social media, mail, Whatsapp en SMS kreeg ik alleen maar positieve reacties en felicitaties aan dit nummer. Ook van mensen met wie ik al lang niets meer heb gehoord. Het is alsof iedereen erop zit te wachten, en dat is maar goed ook. Voor mij en mijn nieuwe band is het de volgende stap in mijn carrière. Onder bijzondere omstandigheden is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan nieuwe muziek. Ik hoop dat we de good vibes van deze catchy ‘Contigo’-song ook effectief kunnen overbrengen en delen met iedereen die hem beluistert, streamt of de zwoele videoclip bekijkt.”

Je kan Belle altijd taggen

Net als “Enamorada” of “El Mundo Bailando” is “Contigo” Belle Perez een absolute oorwurm en wil je meteen dansen. De beroemde Broadway-choreograaf Christian Celini bedacht iets eenvoudigs, maar onmiddellijk herkenbaar in het refrein dat sindsdien populair is geworden. “De Ketnet-covers hebben dit al gedeeld op TikTok, en in de tussentijd zie ik veel For You Page-materiaal verschijnen (lacht). Ik ben erg benieuwd wat mensen er van gaan vinden. Ze kunnen me altijd taggen in hun video’s, zodat ik ze zelf kan zien en erop kan reageren. Ik daag iedereen uit om het te proberen. Laat die #contigochallenge maar ontploffen”, zegt Belle enthousiast.

Belle Perez

Belle is binnenkort weer te gast bij TROS Muziekfeest

Wie weet wordt na “Macarena” en “Jerusalema” Belle deze zomer haar aanstekelijke “Contigo” een grote hit in Nederland: “De sterren staan ​​in een gunstige positie. Dit was eigenlijk het beste moment om dit nummer uit te brengen. Dit nummer is absoluut positief Belle: , ik voel me goed met veel energie en goede vibes. In Vlaanderen, maar ook in Nederland krijg ik alleen maar geweldige feedback en steun van de media en het publiek. De komende weken ben ik weer te gast bij TROS Muziekfeest, waar ik mijn nieuwe zomersingle zal presenteren. De opvolger is klaar en er staan ​​nog veel verrassende dingen op het najaarsprogramma. Dankzij promotionele activiteiten en voorbereidingen voor de komende optredens heeft hij het weer gezellig druk. Ik vind het op deze manier leuk, vooral omdat het voor mij perfect bij mijn gezin past. Laten we lekker klinken met “Contigo” en wie weet een zomerhit en een nominatie voor Zomerhit. Het zou mooi zijn”, zegt Belle Perez.

Contigo’ van Belle Perez verscheen op het House of Entertainment-label en is digitaal beschikbaar