...

Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx ‘Ik wil feesten!’

Arthur Lewis staat al sinds zijn 13e achter de draaitafels

Arthur Lewis en TikTokker Gerben Tuerlinckx droppen ‘Ik wil feesten!’ Aanstaande vrijdag eindigen de examens, en het is ook een perfect moment voor de 20-jarige DJ/producer Arthur Lewis en de 19-jarige social media content creator Gerben Tuerlinckx om zijn “Ik wil feesten!” Bom te droppen. Lewis, die al sinds zijn 13e achter de draaitafels zit, en in het verleden, op 17-jarige leeftijd, speelde hij in de meest bekende clubs in Lloret de Mar, zoals: Disco Tropics, St. Trop, Moëf Gaga, Sanddance, Albufeira (La Bamba, Celebrations en Club Heaven). Ook speelde hij op festivals als Beachweekend & Dreambeats en deze zomer is Arthur al te zien op de Sunset en Land of Love festivals.

Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx ‘Ik wil feesten!’ - Hoes Arthur Lewis en Gerben Tuerlinkckx Ik Wil Feesten

Gerben Tuerlinckx, heeft 198.000 volgers

Naast zijn solo-activiteiten is er nu een nieuw duo dat Arthur vormt met de razend populaire influencer en content creator Gerben Tuerlinckx, die 198.000 volgers heeft op TikTok en meer dan 12 miljoen likes. Gerben, die eerder dit jaar meedeed aan een sociaal experiment, samen met onder meer Flo Windey ontmoette Arthur eerder dit jaar en hun vriendschap vormde een nieuw duo dat meteen veranderde in “Ik wil feesten!” hymne na examens en vallen tijdens de viering van de bevrijding. Vanaf hun eerste ontmoeting hadden Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx een geweldige vriendelijke klik die meteen uitmondde in een idee voor een gezamenlijke single.

We hebben bijna dezelfde karakters

“We waren allebei te gast in Bobbejaanland, waar we verbonden waren via het populaire mediaplatform Tagmag we lijken erg op elkaar. We hebben bijna dezelfde karakters: jong, avontuurlijk, en we houden ervan om af en toe onschuldig kattenkwaad uit te halen. Na deze tapes zijn we een afspraak gaan maken en het balletje bleef rollen, vertelt Gerben enthousiast. “In december was ik de eerste gast bij de populaire YouTube-vlog, Gerbens Vlogger dievlogvlog”, vervolgt Arthur. “Tijdens onze gesprekken heeft hij mij duidelijk gemaakt dat hij dit jaar zijn zang- en acteercarrière wil voortzetten.

Creëren van social media content is nieuw

Ik was al onder de indruk van zijn talent. Ondertussen zijn we hechte metgezellen, deze wederzijdse bewondering en deze wederzijdse bewondering en erkenning brachten het beste in ons naar boven in “I want to party!”, de eerste single die we samen uitbrachten op het Wanted Music label Tibault Courtois. Het is niet onafhankelijk, maar we zijn van plan binnenkort in deze setting te verschijnen. De DJ die met de MC annex werkt voor het creëren van social media content is nieuw, maar iets waar veel jonge mensen echt op zitten te wachten. Dit lezen we van enorme reacties op Gerbens TikToks of wanneer hij weer te gast was op dit of dat mediaplatform.

Wij willen feesten met mensen op Pukkelpop

Het zorgt altijd voor veel heisa maar zet ook dingen in beweging”, zegt Arthur Lewis. Gerben schreef de text by van ‘Ik wil feesten!’ En liet zich daarbij inspireren bij de gedachte dat heel wat jongeren na de coronapandemie én de eindexamens nood hebben aan een goed feetje: ‘Niemand wil nog langer binnen zitten. Iedereen wil gewoon gaan feeten, dat merk je overal. Wij willen gaan feesten met mensen op Pukkelpop, maar ook op andere plekken. In ons nummer draait het inderdaad alleen maar om feesten, feesten, feesten ”. Samen met de release van de single verschijnt er ook aparte videoclip.

Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx

Bevrijdingsfeest van Tom Van Damme

Die draaide het duo recent met regisseur Felix in de Glabbeekse Hangar 44. “Het journaal staat op. Gerben en ik vallen hoofd tegen hoofd in slaap en vervolgens komen we in onze droom terecht in een feestje in de sfeer van de jaren tachtig, inclusief een oude cabrio. We beleven ook nog een topfeestje, inclusief een mooie lichtshow, maar hoe het dan verder gaat en afloopt is aan de kijker om te ontdekken”, zegt Arthur Lewis mysterieus.
Arthur en Gerben kijken uit naar vrijdag 30 juli, want dan zijn ze beiden te gast op Het Grote Bevrijdingsfeest van Tom Van Damme (zoon van de bekende viroloog) en Tagmag, waar ze hun single Ik ‘wil feesten! ’Officieel voorstellen.

Agenda met festivals in binnen- en buitenland

Meteen een stevige vuurdoop, want het feetje is al weken uitverkocht. “Ik wil feesten!” tot dan heel toepasselijk, en vooraf ga ik de song ook al regelmatig draaien tijdens mijn dj-sets. Code 16, mijn boekingskantoor had vorig jaar al gezorgd voor een bomvolle agenda met festivals in binnen- en buitenland zoals Dance D-vision, Sunrise, Beachland, … Heel wat zaken zijn zijn verplaatst en doorgeschoven. On June 25, up and down Lloret de Mar to reach the goal. Deze zomer speel ik vooral muziek in Spanje, maar ook in clubs in de populaire of the Portuguese region of Albufeira ”, boss Arthur Lewis.

De single ‘Ik wil feesten!’ van Arthur Lewis en Gerben Tuerlinckx is vanaf aanstaande vrijdag 18 juni digitaal beschikbaar op Wanted Music.