...

Kenn Colt ‘Groot gelijk dat je nuchter rijdt’-campagne!

Kenn Colt waarschuwt de feestende jeugd

Kenn Colt met nieuwe single ‘Damn Right’ ondersteunt  de ‘Groot gelijk dat je nuchter rijdt’-campagne! Met meer dan 24 miljoen streams, de gouden single “Come Back To Me” en de hits “Feels Like A River” en “Sun Goes Down” blijft DJ en producer Kenn Colt een grote populariteit genieten. Na “Rest of My Life” brengt Hasselaar, die sinds begin dit jaar in Valencia woont, morgen een nieuwe single “Damn Right” uit. Het eigentijdse lied past perfect bij de nu typisch herkenbare en smakende, opwindende, weldadige “Kenn Colt-vibe”. Daarnaast is het nummer Versuz en Tomorrowland DJ ook de soundtrack van het nieuwe project “Great Equal”, waarmee de Vlaamse Stichting Bewegingswetenschappen (VSV) en Bonka Circus de feestende jeugd willen overtuigen om niet achter het stuur onder invloed te kruipen. Vier jaar geleden verloor Kenn Colt onverwachts zijn vriendin bij een tragisch verkeersongeval waarbij de bestuurder vermoedelijk dronken was. Met ‘Damn Right’ dropt dj en producer Kenn Colt een gloednieuwe, positieve single, waarbij hij lekker inspeelt op de tropische vibes.

Kenn Colt ‘Groot gelijk dat je nuchter rijdt'-campagne! - Hoes Kenn Colt Damn Right

 

Kenn Colt zijn muzikale handtekening

Net als ‘Rest of My Life’ is zijn nieuwste een instant feelgood-song die perfect past in zijn repertoire. “Mensen hebben het ondertussen al over de ‘Kenn Colt-vibe’ wanneer ze een song horen voorbijkomen of streamen, en dat doet mij uiteraard een groot plezier. In elke track die ik maak, sluipen er herkenbare elementen die mij typeren. Noem het gerust mijn muzikale handtekening (lacht). Sinds ik in Valencia woon, heb ik rust en kregen mijn creativiteit en energiepijl een gigantische boost. De warmte en de zon doen mij nog meer zin krijgen in muziek maken. Nu het vaccineren de goede kant uitgaat en er binnenkort nog meer wordt versoepeld, kunnen we stilaan ook uitkijken naar nieuwe dj-sets. Ja, ik heb de clubs en festivals ongelofelijk gemist. Ik heb alleen maar mooie herinneringen aan mijn doortochten op o.a. Tomorrowland, het Indiaanse Sunburn Festival en het Zuid-Koreaanse Ultra Music Festival. Laten we zeggen dat de kans heel groot is dat ik eind augustus opnieuw ga draaien in Boom (lacht). Dat zou inderdaad heel vet zijn!”

Een tragisch verkeersongeval

Kenn Colt moedigt je aan om plezier te hebben met vrienden en zorgeloos plezier te maken met “Damn Right”. Het nummer, de perfecte cocktail van zomerse beats vermengd met pakkende zang en gegarneerd met Kenn Colt’s typische vibe, past perfect als soundtrack bij het nieuwe project “Great Equal”, waar VSV en Bonka Circus jonge mensen aanmoedigen om de juiste keuzes te maken . “Fijn dat je nuchter rijdt” is een slogan waar ik het helemaal mee eens ben en waar ik 100% achter sta, aldus de dj/producer. “De jongeren hebben volkomen gelijk dat ze het naar hun zin hebben, maar ook dat ze nuchter rijden en dus ruim van tevoren inschatten hoe veilig ze na het evenement thuiskomen. Het is vier jaar geleden dat mijn vriend Dominique onverwachts om het leven kwam bij een tragisch verkeersongeval waarbij de bestuurder waarschijnlijk onder invloed was van alcohol. Ik ben blij om deel uit te maken van deze bewustmakingscampagne waar ‘Damn Right’ een belangrijke muzikale schakel is.”

Groot gelijk dat je nuchter rijdt

Nu de gevaren van de kroon zijn geweken, kunnen we eindelijk weer feesten. Of het nu op het terras van een café met 4 personen is of op een tuinfeest met 10 personen, herwonnen vrijheid, soms vergezeld van alcohol en drugs, zal gevierd worden. Om de feestende jongeren te overtuigen om niet onder invloed achter het stuur te kruipen, lanceren VSV en Bonka Circus een nieuw project genaamd “Great Equal”. “Groot gelijk dat je nuchter rijdt” wordt in de media gemeld, maar in de nabije toekomst zul je ook de slogan tegenkomen op posters op sporen en tankpistolen. Kenn Colt’s “Damn Right” soundtrack is te zien op sociale media, in jingles, en is digitaal beschikbaar als een enkele release.

Kenn Colt