...

Kenn Colt krijgt goud overhandigd

Kenn Colt krijgt goud overhandigd

Kenn Colt krijgt goud overhandigd

Na wereldwijd meer dan 24 miljoen keer gespeeld te hebben met zijn muziek, won de 32-jarige DJ / producer Kenn Colt nu ook zijn eerste goud met “Come Back To Me”, een nummer dat hij drie jaar geleden uitbracht. als gevolg van het onverwachte overlijden van zijn vriendin. Eerder dit jaar verhuisde de maker van de hits “Feels Like A River” en “Sun Goes Down” naar Valencia, Spanje, een plek die hem inspireert en waar hij ondertussen nieuwe muzikale paden bewandelt. En het werkt, want zijn huidige single “Rest of My Life” doet het niet alleen goed in België, Nederland en Duitsland, maar wordt ook breed verspreid in Spanje en Mexico.

Dominique zit nog altijd in zijn hart

Hij heeft even moeten wachten, maar de eerste gouden plaat voor DJ / producer is gearriveerd en zorgt voor veel emoties. “Come Back To Me” is een nummer dat ik drie jaar geleden uitbracht als reactie op het onverwachte overlijden van mijn vriendin. Dominique kwam om bij een auto-ongeluk met een chauffeur die tegen de richting in ging. Ik zal het nooit vergeten, maar dit nummer gaf me een betere plek om met deze gebeurtenis om te gaan. Ik draag mijn eerste gouden single niet alleen op aan de mensen die mij hebben gesteund, maar ook aan Dominique. Ik zal ze voor altijd in mijn hart dragen.

Kenn Colt is met opgeladen batterijen opnieuw beginnen werken

Ondertussen hebben de resident bachelor en dj van Versuz rust gevonden in Valencia, Spanje. “Ik had vorig jaar echt een volledige reset nodig en heb die hier gevonden. Spanjaarden leven “una vida muy tranquila”, totaal anders als we ze vergelijken met het leven in België. Ik kan het overigens iedereen aanbevelen. Neem af en toe een pauze en maak tijd voor een praatje bij een goede sangria of paella. De mens zal onmiddellijk herstellen ”, zegt hij met een brede glimlach. Met opgeladen batterijen is hij opnieuw beginnen werken op Spaanse bodem, wat ondertussen resulteerde in zijn nieuwe single “Rest of My Life”.

Kenn Colt vindt gemakkelijk inspiratie

“De rode draad in al mijn nummers is de typische zomersfeer. Ik streef naar geweldige feelgood-muziek waar mensen echt blij van worden als ze ernaar luisteren. Na wat er is gebeurd, heb ik het gevoel dat mensen steeds meer positiviteit en energie nodig hebben, twee dingen die steeds in mijn liedjes voorkomen. ” Hij vindt gemakkelijk inspiratie voor nieuwe muziek: “Ik haal het echt van alles. Vanuit mijn directe omgeving de sport die ik beoefen, maar ook een bezoek aan “la Ciudad de las Artes y las Cwienas” (Stad van Kunsten en Wetenschappen) in Valencia is een bron van inspiratie. Unieke architectuur geeft me altijd nieuwe, frisse ideeën. Als mijn hoofd leeg is, stroomt de inspiratie op een natuurlijke manier.

Kenn Colt speelde al op tal van festivals

“Dankzij de coronamaatregelen en sinds hij in Spanje woonde, is zijn leven evenwichtiger en rustiger. In het verleden was het anders, want toen hij van het ene grote festival naar het andere rende, bracht hij uren (vlieguren) door en was bijna nooit thuis. Zo speelde hij op Tomorrowland (BE), Tomorrowworld (VS), Sunburn Festival (India), Pacha (Zuid-Afrika) en Ultra Music Festival (Zuid-Korea). “De rust die ik nu heb is zalig en het werkt goed voor nieuwe muziek, maar in de tussentijd kan ik niet wachten om weer te gaan spelen. Ik kan echt niet wachten om eindelijk mijn nieuwste singles “Sun Goes Down”, “Feels Like A River” en “Rest Of My Life” in clubs of op festivalpodia te spelen. We zullen een tijdje geduld moeten hebben, maar als we weer kunnen, zullen we dubbel en dik de schade goedmaken.

Kenn Colt wil het gevonden gevoel vasthouden

‘Met zijn huidige single “Rest of My Life” schrijft hij ondertussen ook weer wat muziekgeschiedenis, want het is de eerste song die naast Nederland, België en Duitsland ook massaal wordt gestreamd in Spanje en Mexico. „Heel fijn dat het nummer het opnieuw zo goed doet en aanslaat bij een breed publiek. Via social media krijg ik heel wat positieve berichten. Ondertussen werken we verder aan mijn debuutalbum. Dat was voorzien voor dit voorjaar, maar we stellen het nog even uit tot de clubs weer opengaan en de festivals weer opstarten. Dan kunnen mensen er niet alleen naar luisteren, maar er ook op meedansen en zijn er voor mij ook meer mogelijkheden om nog meer nieuwe muziek onder de aandacht te brengen. Da’s voor binnenkort, eerst focussen we ons op “Rest of My Life”, een song die misschien wel een zomerhit kan worden. Niemand weet wat de toekomst brengt, maar ik ben wel van plan om het gevoel dat ik nu heb gevonden vast te houden voor de rest van mijn leven.

Foto: House Of Entertainment

De nieuwe single ‘Rest of My Life’ van Kenn Colt verscheen op zijn Feels Like Home Records-label en is nu digitaal beschikbaar