...

Bert Gabriëls speelt dinsdagavond in openlucht

Bert krijgt podiumassistentie

Bert Gabriëls speelt dinsdagavond (18 mei) voor een beperkt publiek (2 keer 50 mensen) op de parking van de Herentse Hangar 3020. Bert speelt om 19.00 uur en 21.00 uur. Voor hem zijn dit de eerste publieke optredens van het nieuwe jaar en zal ook zijn derde eindejaarsconferentie inluiden. Vanaf het najaar wordt het omgetoverd tot een comedyshow, geschikt voor meer dan 40 voorstellingen in Vlaamse theaters, waar Bert podiumassistentie krijgt van Johnny Trash “zingende krant” en “factchecker” Jeroen Verdick. Op dinsdagavond zijn ze er beiden ook bij in Herent. Er zijn nog steeds kaartjes voor snelle beslissers.

Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick

Corona daagde Bert uit om creatief te zijn

Stand-up comedian Bert Gabriëls, bekend van zijn Canvas-show “Zonde van de zendtijd” en verschillende theatrale producties, keert na maanden van inactiviteit, in een tijd die hij voornamelijk gevuld had met juridisch werk, terug op het podium voor zijn derde # eindejaarsjaarsshow.  Met meer dan 40 optredens was zijn eerste eindejaarsconferentie twee jaar geleden een absolute hit in Vlaanderen. Corona daagde Bert uit om creatief te zijn, en dat lukte omdat het trio, met hulp van de “zingende krant” Johnny Trash en “factchecker” Jeroen Verdick, in december 2020 een 4-sterren studioversie produceerde. Hij behaalde goede resultaten op Streamz, werd veel bekeken op regionale zenders en op Radio 1.

Johnny Trash’s “zingende krant” en Jeroen Verdick’s “factchecker”

De nieuwe versoepelingsmaatrgelen is voor Bert Gabriëls het uitgelezen moment om te beginnen met repetities voor de derde eindejaarsconferentie, en dat zal hij dinsdagavond doen op het Herentse openluchttheater op parkeerplaats Hangar 3020. wat te verwachten dit najaar . Niet alleen wij maar ook mensen hebben vorig jaar een geweldige tijd gehad met onze studioversie, en alleen omdat we zo goed klikken, gaan Johnny Trash’s “zingende krant” en Jeroen Verdick’s “factchecker” dit jaar door het theater. Het wordt een comedyshow waarin we op verschillende manieren de brede, actuele gebeurtenissen van het afgelopen jaar zullen presenteren.

Bert duikt opnieuw in de actualiteit

De interesse voor onze 3e #Endjaars is al bijzonder groot, want er werden al meer dan 40 voorstellingen geboekt in Vlaamse theaters. De nieuwe versoepelingen zijn voor Bert Gabriëls meteen het uitgelezen moment om de try-outs voor zijn 3de #Eindejaarsconference op te starten. Dat doet hij dinsdagavond in het Herentse openluchttheater, op de parking van Hangar 3020. “We duiken opnieuw in de actualiteit en geven het publiek al voorzichtig een eerste voorsmaakje van wat ze dit najaar kunnen verwachten. Niet alleen wij, maar ook de mensen hebben zich vorig jaar geweldig geamuseerd met onze studioversie en net omdat het zo goed klikt tussen ons, gaan ‘zingende krant’ Johnny Trash en ‘factchecker’ Jeroen Verdick dit jaar mee op theatertournee.

drie comedians voor de prijs van één

Het wordt een comedyshow waarbij we op een gevarieerde manier samen de brede actualiteit van het voorbije jaar gaan fileren. De belangstelling voor onze 3de #Eindjaars is nu al bijzonder groot, want er zijn al meer dan 40 voorstellingen geboekt in de Vlaamse theaterzalen. Binnenkort gaan we mensen waar voor hun geld geven want ze krijgen straks drie comedians voor de prijs van één ”, lacht Bert Gabriëls. Wat ze dinsdagavond precies gaan doen weten ze nog niet, maar Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick zijn al erg enthousiast over hun eerste publieke optreden. “Vorig jaar speelden we onze tabletstudio-versie waar we mensen thuis zagen kijken en lachen.

Sihame El Kaouakibi zal waarschijnlijk ook de revue passeren

Voor ons is het wennen dat twee keer vijftig mensen veilig kunnen lachen om de actualiteit. Aan aanbod geen gebrek, want veel mensen en evenementen hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om zichzelf in de schijnwerpers te zetten. De Sihamegate of de vaccinatierellen in Sint-Truiden, de Mol of de terugkeer van Remco Evenepoel alles zomaar zomaar kunnen passeren. Johnny Trash zorgt voor de noten bij de zang, en Jeroen Verdick geeft een beknopt overzicht van de verbazingwekkende feiten die we misschien hebben gemist ”, vertelt Bert Gabriëls enthousiast.

Voor aanstaande dinsdag (18 mei) zijn er voor snelle beslissers nog tickets voor de try-out van stand-up comedian Bert Gabriëls en support-acts Johnny Trash en Jeroen Verdick. Om 19u00 en 21u00 vinden de coronaproof openluchtvoorstellingen plaats in Herent, tijdens de Sunset Sessies van Hangar 3020 die door GC De Wildeman worden georganiseerd.

Foto: House Of Entertainment

Tickets en info: https://gcdewildeman.be/programma/bertgabriels

Je kan Bert Gabriëls ook volgen op Facebook en Instagram