...

Poot & Vijverman gaan al swingend de zomer in

cabaret-popduo Poot & Vijverman

Poot & Vijverman gaan al swingend de zomer in met nieuwe single ‘Hoogmoed Voor De Val’. Het cabaret-popduo Poot & Vijverman, bestaande uit Koen Vijverman en Kristof Poot, geeft niet op. Als je hun nieuwste single “Hoogmoed Voor De Val” hoort, kan bijna niemand stil zitten. “Met dit nieuwe, rockende, leuke nummer gaan we de zomer al dansend in”, zeggen Koen en Kristof enthousiast.

 Poot & Vijverman

“Niet Klaar opende de poort naar Nederland

Je kon hen met de single “Laat Me Gerust” meer dan 8 weken ontmoeten in de Vlaamse Ultratop. Hun lied was bijna elke dag op radio en televisie te horen. “We waren dus erg enthousiast en een beetje trots dat we Bene Bene live op Radio 2 mochten spelen. Het was echt de kers op de taart voor ons. Onze vorige single “Niet Klaar” deed het goed en bovenal opende hij de deur naar onze noorderburen in Nederland. Deze single was ter nagedachtenis aan onze drummer Norman ”, zegt Koen.

Volgens Poot & Vijverman zit iedere dag vol romantiek

Kristof gaat verder: “In ‘Hoogmoed Voor De Val’ zingen, we over een liefdesrelatie, een echte relatie. Veel Mensen, waaronder wijzelf, spiegelen zich al vlug aan sociale media. Als je alle perfecte foto’s mag geloven, lijkt het wel alsof iedere dag vol romantiek zit. Dat zal op dat moment wel zijn in vele gevallen. We delen onze hoogtepunten, maar nooit de diepe dalen waarin we ons soms bevinden. Liever samen in het dal, dan hoogmoed voor de val,’ een perfecte leuze”, sluit Kristof af.

Foto: Buzzard

‘Hoogmoed voor de val’ is te beluisteren op alle digitale platformen vanaf nu.
Er zal ook een videoclip verschijnen kort na de release.