...

Mamma Mia herneemt met extra voorstellingen

Mamma Mia hervat vanaf 30 juli

Mamma Mia de hitmusical kan na het goed nieuws van het overlegcomité terug hervatten bevestigt producer Deep Bridge. Vanaf 30 juli kan het publiek de Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw bezoeken voor deze voorstelling. De musical wordt vanaf 10 september gespeeld in het Ethias Theater Hasselt. Wegens grote belangstelling en groot succes werden er extra data in Antwerpen aan het programma toegevoegd. “In het voorjaar hebben we al een contract getekend met alle betrokkenen bij” Mamma Mia! ”Om alle optredens volledig uit te stellen tot 30 juli.

Mamma Mia heeft oog voor de veiligheid

De beslissingen van vandaag van het Overlegcomité hebben duidelijk gemaakt dat deze uitvoeringen inderdaad kunnen plaatsvinden. In oktober vorig jaar vonden in de Stadsschouwburg een aantal optredens plaats, conform de toen geldende protocollen. Deze optredens werden op een uiterst veilige en serene manier gehouden, uiteraard met het oog op de gezondheid van de bezoekers. Uiteraard zullen ook de Sportpaleis Group en Deep Bridge in augustus het publiek met dezelfde uiterste zorg behandelen ”, aldus de producer.

Mamma Mia

 

De rode draad van Mamma Mia is de muziek van Abba

De Vlaamse ‘Mamma Mia! Met Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Ilsa La Monaca, Evi Hanssen, Govert Deploige, Johan Terryn en de United Crets ging het in première op 7 maart 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg, maar werd het een paar dagen later stopgezet. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 tickets verkocht voor een musical die de rode draad van ABBA’s muziek deelt – goed voor meer dan 370 miljoen verkochte platen wereldwijd. Tijdens de zomermaanden heeft iedereen de kans om deze fantastische musical in het theater te beleven.

Mamma Mia krijgt extra speeldata voor Antwerpen

Vanwege de grote vraag naar tickets in Antwerpen zijn er nieuwe data toegevoegd. Vanaf 10 september kan het publiek ook terecht in het Hasseltse Ethias Theater. Een grote dank aan alle mensen die de afgelopen maanden achter de schermen keihard hebben gewerkt om dit resultaat te bereiken. De positieve benadering van de verenigde sector heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Zoals Crisiscel Cultuur zegt: “Na de langste winter komt de puurste zomer.”

Meer info over ‘MAMMA MIA!’ vind je op www.deepbridge.be