...

livestream ‘I love the 90’s’ trekt 25.000 kijkers

De smaakmakers waren DJ Ward, DJ Jan Vervloet, DJ Jean en Natural Born Deejays

livestream ‘I love the 90’s’ trekt 25.000 kijkers op zaterdagavond. Afgelopen zaterdagavond was er in veel huizen feest, want de eerste live uitzending van “I love the 90s” was een absoluut succes met 25.000 toeschouwers verdeeld over 3 uur. De smaakmakers waren DJ Ward, DJ Jan Vervloet, DJ Jean en Natural Born Deejays, die als eersten meewerkten aan een digitaal initiatief. “Heel wat mensen hebben dit gemist en kijken net als wij weer uit naar de aanstaande live-editie op zaterdag 16 oktober 2021 in Hasselt Ethias Arena”, aldus de organisatoren.

livestream ‘I love the 90’s’ trekt 25.000 kijkers - i Love the 90 s deelnemers

duizenden feestvierders op de afspraak

Van bij het begin waren er zaterdagavond al duizenden feestvierders op de afspraak voor de eerste livestream van ‘I love the 90’s – The party’. Door de huidige maatregelen werd de organisatie verplicht om het feestje te verplaatsen naar 16 oktober 2021 en in afwachting bedankten zij het publiek met een gratis stream. “Toen we om 20u00 begonnen, waren er al meteen een paar duizenden feestvierders online. Doorheen de avond is dat cijfer alleen maar gegroeid. Op de socials zagen we ook heel wat mensen toffe foto’s en filmpjes delen van hun party-bubbel.

Voor DJ Ward was de livestream een bijzondere ervaring

Na afloop kregen we nog een massa positieve reacties en die waren echt hartverwarmend. Op basis van de heise vooraf, hadden we stiekem gehoopt op mooie cijfers, maar dat er 25.000 mensen zouden deelnemen overtreft onze sterkste verwachtingen”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment. Ook voor ‘I love the 90’s’-resident DJ Ward was de livestream een bijzondere ervaring: “Het voelde super om nog eens de dj-booth, coronaproof weliswaar, te kunnen delen met collega’s. We hadden genoeg ruimte, waardoor iedereen voldoende afstand kon bewaren.

Nu aftellen naar zaterdag 16 oktober 2021

livestream I love the 90's

Ook met de de danseressen want die zijn ook altijd aanwezig op het echte feest. We hadden ook een primeur, want het was de eerste keer dat Dimitri Lambrecht en Gert Van Laethem samenwerkten aan een stream met Natural Born Deejays. Net als DJ Jan Verloet en DJ Jean zorgden ze voor een geweldige sfeer. Nu aftellen naar zaterdag 16 oktober 2021 en het moment waarop we ons allemaal weer kunnen vermaken in Hasselt Ethias Arena in de sfeer en muziek van de jaren negentig. “Iedereen die ons kent, weet dat het alweer de moeite zal zijn”.

Foto’s: House Of Entertainment

livestream ‘I love the 90’s’ trekt 25.000 kijkers - Aankondiging Party like its 1999