...

Livestream Op 17 april en op 16 oktober 2021 kan je in de Hasseltse Ethias Arena terug naar I love the 90s.

Livestream van I love the 90s

livestream van drie uur Op 17 april, en op op 16 oktober 2021 kan je in de Hasseltse Ethias Arena terug naar I love the 90s. Op zaterdag 17 april is er een live uitzending van 3 uur, maar op zaterdag 16 oktober 2021 kan je de Hasselt Ethias Arena bezoeken voor de nieuwe versie van “I Love the 90s – The Party”. “De lancering van het collectieve vaccin is de eerste fase, dus we hebben er hoop op dat we in het najaar een nieuwe editie te kunnen organiseren. Tegelijkertijd zijn we begonnen met de voorbereidingen achter de schermen.

Livestream met iconen uit de jaren 90

Samen met DJ Ward wordt het een ander feest like it’s 1999, met alleen populaire nummers uit de jaren 90. Binnenkort maken we de line-up bekend, die opnieuw een perfecte samensmelting zal worden van de bekende muziekiconen uit de jaren 90. Uit de vele signalen die we via sociale media ontvingen, merkten we dat mensen klaar zijn om te ontspannen, en zijn ze heel gepassioneerd bezig om opnieuw te kunnen feesten. Wij gaan ervoor zorgen dat als je je al tickets hebt gekocht, dat deze tickets natuurlijk geldig blijven voor de volgende editie.

DJ Ward

Livestream gaat terug naar de legendarische jaren 90

Ga maar op zoek  naar die kleurrijke Gabber-sportkleding, buiktops, wijde hiphopjeans van Dr. Martens of Timberland-laarzen. Op 16 oktober gaan we terug naar de legendarische jaren 90 voor een avond om te genieten van de beste muziek van het beste decennium ooit. Dit is geweldig nieuws voor snelle beslissers die “I Love the 90s-Party” willen ervaren als een van de eerste jaarlijkse feesten van de Hasseltse Ethias Arena. Je kan nog steeds nog steeds kaartjes vinden op www.ilovethe90s.

Livestream voorziet nog enkele verrassingen

In exclusieve preview van de versie op 16 oktober 2021 kun je zaterdag 17 april de gratis live-uitzending van “I Love the 90s-Party” bekijken. “Vanaf 20.00 uur organiseert DJ Ward een 3 uur durend digitaal feest waar iedereen gratis kan naar kijken. Naast muziek zorgen we natuurlijk ook voor enkele verrassingen. De organisatoren voegen eraan toe dat in de komende weken, je goed moet opletten op hun hun sociale media. Daar communiceren we alle informatie rond de stream, die een perfecte opwarmer is voor onze party”, voegen de organisatoren er nog aan toe. Voor meer informatie over “I Love the 90s-Party”, ga naar www.ilovethe90s.be.

Livestream Op 17 april en op 16 oktober 2021 kan je in de Hasseltse Ethias Arena terug naar I love the 90s. - Aankondiging Party like its 1999

Meer info over ‘I love the 90’s – The party’ vind je op http://www.ilovethe90s.be