...

Jan Smit wordt op 28 augustus in Middelkerke verwacht

Jan Smit geeft zijn enige zomerconcert in Middelkerke

Jan Smit wordt op 28 augustus in Pop-Up Arena Middelkerke verwacht. Met opgeladen batterijen en omringd door zijn live band speelt Jan Smit op zaterdag 28 augustus 2021 zijn “greatest hits” in de Middelkerkse Pop-Up Arena. Voor Jan is het een mooie voorbereiding op het januariconcert in het Sportpaleis. Het optreden van Middelkerke is het enige dat hij deze zomer in Vlaanderen zal geven. Als het concert niet kan worden gehouden vanwege corona-ontladingen, krijgen kaartkopers geld terug. Tickets zijn te boeken vanaf dinsdag 20 april vanaf 9.00 uur via www.ticketkopen.eu of via 070 / 345.345 (max. € 0,30 / min).

Jan Smit

Voor Jan Smit en zijn band is het de ideale locatie

In het vrijetijdspark van Middelkerke kan je deze zomer voor het eerst terecht in de Pop-Up Arena. Samen met de gemeente bouwt de Sportpaleis Group er een hypermoderne, weersbestendige zaal die het frivole festivalkarakter combineert met uitstekende tribuneplaatsen. Voor Jan Smit en zijn band is het de ideale locatie voor een nieuwe afspraak met zijn talrijke Vlaamse fans. Door gezondheidsredenen en de pandemie, hebben die hem de voorbije maanden erg moeten missen. Op zaterdag 28 augustus 2021 kunnen ze eindelijk weer meezingen met ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’ en alle andere Jan Smit-hits.

Jan Smit verschuift daarna opnieuw de focus naar optreden

Dit concert wordt het enige dat Jan deze zomer geeft in Vlaanderen. Het is de perfecte opwarmer voor het 2de ‘Sportpaleis-concert dat plaatsvindt op zaterdag 22 januari 2022. De komende weken zijn voor Jan nog bijzonder goedgevuld, want hij verzorgt opnieuw de presentatie van het Eurovisie Songfestival, dat wereldwijd gevolgd wordt door honderden miljoenen kijkers. Daarna verschuift Jan’s focus opnieuw naar optreden, iets wat hij de voorbije maanden ontzettend hard gemist heeft en waar hij naar uitkijkt. We hebben voor Middelkerke gekozen, omdat je het optreden in deze gloednieuwe topinfrastructuur perfect kan combineren met bijvoorbeeld een vakantie of een daguitstap aan zee.

Jan Smit wil de zomervakantie feestelijk afsluiten

Gezien de gunstige evolutie van de pandemie, gecombineerd met de vaccinaties, gaan we er vanuit dat we op zaterdag 28 augustus 2021 met dit concert de laatste dagen van de grote vakantie feestelijk kunnen afsluiten. Uiteraard worden alle dan geldende maatregelen opgevolgd zodat iedereen op een prettige, ontspannen en veilige manier van dit concert kan genieten. Als een concert niet kan worden gehouden vanwege corona-ontladingen, heeft elke kaartverkoper de garantie dat zijn kaartjes worden geretourneerd ”, zegt Kris Bloemen namens de medeorganisator van House of Entertainment. Jan Smit speelt op zaterdag 28 augustus 2021 de “grootste hit” in de Middelkerk Pop-Up Arena. Voor Jan is het een mooie voorbereiding op het januariconcert in het Sportpaleis.

Jan Smit

Jan Smit live aan zee

Het optreden van Middelkerke is het enige dat hij deze zomer in Vlaanderen zal geven. Als het concert niet kan worden gehouden vanwege corona-ontladingen, krijgen kaartkopers geld terug. Tickets zijn te boeken vanaf dinsdag 20 april vanaf 9.00 uur via www.ticketkopen.eu of via 070 / 345.345 (max. € 0,30 / min). Vanaf dinsdag 20 april 2021, 09u00, kan je tickets kopen voor het ‘Jan Smit – Live aan zee’-concert, dat op zaterdag 28 augustus 2021 plaatsvindt in de Middelkerkse Pop-Up Arena, op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/min).

Foto: House Of Entertainment

Het concert is een organisatie van House of Entertainment, in samenwerking met Concert Events.