...

MENT TV stelde afgelopen vrijdag de ‘Glow Getter’ highlighter-box voor

Caroline Rigo is het gezicht van de make-up box

MENT TV stelde afgelopen vrijdag, tijdens een live-uitzending, de ‘Glow Getter’ highlighter-box voor. Vrijdag jongstleden was een hoogdag voor Caroline Rigo (Cent Pur Cent). Samen met influencer Jill De Greef en MENT T.V sloeg ze de handen in elkaar om een mooie make-up-box in de handel te brengen. Afgelopen vrijdag werden de MENT-studio’s omgebouwd tot een heus beautywalhalla en kon je tussen 15u00 en 21u00 kijken naar een live-uitzending met gastvrouwen Amaryllis Temmerman en Celien Deloof. In hun uitzending ontvingen zij hun collega en influencer Jill De Greef, die samen met de zender en de Hasseltse onderneemster Caroline Rigo (Cent Pur Cent) het gezicht is van de ‘Glow Getter’ make-up box.

Ment T.V Glow Getter Highilghter-box

Jill’s limited edition make-up box bevat drie verschillende highlighters

De limited edition box kan je nu al reserveren online en is binnen anderhalve week verkrijgbaar in één van de 600 apotheken. Ook presentatrice en voormalig Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans kwam langs, net als Romanie Schotte (Miss België 2017) en zangeressen Barbara Dex, Edmée Daenen (D.H.T featuring Edmée) en Jessy De Smet (The MacKenzie). Presentatrice en influencer Jill De Greef gaf in haar MENT-programma ‘Trendsetters’ al een voorsmaakje van de Glow Getter make-up box’.  Jill’s limited edition make-up box bevat drie verschillende highlighters die zorgvuldig kunnen worden aangebracht met de bijgeleverde fanbrush, een hydraterende fixing spray én een onmisbare handbag lipgloss voor kleine touch-ups onderweg.

Ment T.V Glow Getter Highilghter-box

Veel tips voor een toffe én gezonde make-up

Caroline Rigo: “Ik vond het vooral belangrijk om een assortiment samen te stellen dat vriendelijk en geschikt is voor elk huidtype. Zo bevat de box tal van onmisbare items voor een makkelijk zelf te creëren healthy glow.” Gastvrouwen Amaryllis Temmerman en

Celien Deloof doorspekten vrijdag het programma tussen 15u00 en 21u00 met veel tips voor een toffe én gezonde make-up. Het werd een hele fijne uitzending, met gezellige babbels die werden afgewisseld met leuke muziek”, zegt CEO Marc Hallez, die laaiend enthousiast is over deze unieke samenwerking. “We werken al een hele tijd samen met partner Cent pur Cent voor de make-up van al onze presentatrices. Aangezien de zender 10 jaar bestaat leek het ons nu het ideale moment om eens iets speciaals te doen met de MENT e-bike én deze prachtige make-up box.”

Foto’s: House Of entertainment

De lancering van de ‘Glow Getter make-up box’ zag je afgelopen vrijdag tussen 15u00 en 21u00. Meer info over de limited edition box vind je op www.menttv.be,  www.centpurcent.com.

Binnen anderhalve week kan je de box ook vinden in Café Beauté (Hasselt en Knokke) én bij de apotheek.