...

Donnie en Frans Duijts zorgen met ‘Frans Duits’ voor een oorwurm!

Donnie en Frans Duijts zorgen voor een oorwurm!

Inhoudsopgave toon
Donnie en volkszanger Frans Duijts zorgen met ‘Frans Duits’ voor een oorwurm! Het is voldoende om het refrein één keer te horen, en dan zit het minstens 24 uur tussen je oren: “Hij spreekt een beetje Frans, Duits, Frans. Hij kent een beetje Frans en Duits en Frans. ​Het was rapper Donnie die het idee voor dit nummer kreeg toen hij een meisje ontmoette dat alleen Frans en Duits sprak. Dit veroorzaakte veel verwarring. Hij ging nog een stap verder en nam ineens contact op met folkzanger Frans Duijts. Bij ons scoorde Frans Duijts in 2011 een grote hit met “Jij denkt maar dat je alles mag”. Hij profiteerde van zijn Vlaams succes in 2012 toen hij meerdere dagen te gast was op het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt.

Donni en Frans Duijts Frans, Duists

Donnie en Frans kiezen voor een vrolijk zelfrelativerend nummer

Met het vrolijke, zelfrelativerende nummer “Frans Duits” zijn ook Donnie en Frans Duijts op weg naar de hitparade. Artiest en rapper Donnie, die een Zweedse vader en een Nederlandse moeder heeft, is al jaren een grote bekendheid op het podium. Hij tekende zijn eerste platencontract via Vjèze Fur met De Jeugd van tegenwoordig, wat resulteerde in de release van zijn eerste mixtape “Leipie van het plein” in 2014. Eerder werkte hij samen met Lange Frans onder het pseudoniem Young Kermit. Een jaar later verscheen het duet “Koud als ik je zoen” met Vjèze Fur en zijn debuutalbum “Mannelogie”, geproduceerd door Bas Bron van De Jeugd van tegenwoordig. Donnie stond al op de podia van Lowlands en Eurosonic Noorderslag.

Frans vindt Donnie een hilarische kerel

Hij houdt van perspectief en is van alle markten thuis. Artistiek houdt hij ook van verrassingen en kleurt hij graag buiten de lijnen. Na de succesvolle samenwerking met Frans Bauer en de gezamenlijke single “Geen centen maar spullen” is er nu een duo ontstaan ​​met folkzanger Frans Duijts. Toen hij me belde en aanbood om met me samen te werken op een Franstalig Duits nummer, was ik meteen opgetogen. Je kunt me altijd in dit soort dingen vinden, en ik vind hem echt een hilarische kerel. Dus ik stemde meteen toe en we gingen samen de studio in en keken naar het effect.

Donnie en Frans Duijts zijn klaar voor Vlaanderen

Geweldig ”, zegt de populaire volkszanger Frans Duijts, die ook in Vlaanderen succes had met liedjes als “Jij denkt maar dat je alles mag”, ” In Ons Café “en” Lieveling “. Frans beschouwt zijn doortochten op Het Schlagerfestival negen jaar geleden nog steeds als een van de mooiste momenten die hij bij ons had kunnen beleven. Met het “Frans-Duitse” staan ​​Donnie en Frans Duijts klaar om toe te slaan in Vlaanderen. Voordien waren Frans en Duits twee talen die ik niet kende en niet verstond. Maar wat bleek? Alles veranderde toen ik Frans Duijts sprak! ”Zegt Donnie enthousiast.

Frans Duits’ van Donnie en Frans Duijts verscheen op House of Entertainment / 8Ball Music en is digitaal beschikbaar.