...

Ay Ay Ay Ay zorgt voor ouderwetse sfeer en gezelligheid.

Ay Ay Ay Ay nieuwe oorwurm van Jettie Palettie

Ay Ay Ay Ay nieuwe oorwurm van Jettie Palettie

Ay Ay Ay Ay zorgt voor ouderwetse sfeer en gezelligheid. Je zult nog even moeten wachten voordat feestorkaan Jettie Pallettie weer kan losbarsten op het podium, zij zorgt al jaren voor veel sfeer en gezelligheid. Zij zorgde samen met haar producer Waylon van der Heijden voor een ouderwetse, gezellige party-single die perfect past bij haar.  “Ay Ay Ay Ay”wordt meteen de zoveelste meezinger. Zoals”  “,” hey boy “en” feest in de tent “, is het terug een echte echte oorwurm. Laten we zeggen dat we het ouderwetse Jettie Pallettie-virus weer hebben losgelaten, maar dit is er wel ééntje dat je niet hoeft te bestrijden.

Mensen hebben nood aan feestjes

In plaats daarvan moet je ervan genieten, ‘zegt de energieke en positieve artieste enthousiast’. Jettie Pallettie: “Uit de vele reacties die ik kreeg, merkte ik dat mensen nood hebben aan feestjes. Het is te vroeg voor een polonaise in de buitenlucht met 10 personen, maar via je select clubje naar keuze kun je het in de huiskamer organiseren. Misschien moeten we er een nationaal ‘Ay Ay Ay Ay’-momentje van maken, waarbij we met z’n allen op dezelfde dag en het zelfde moment gaan voor de gezelligste thuispolonaise.

Ay Ay Ay Ay zorgt voor ouderwetse sfeer en gezelligheid. - P1120219

Ay Ay Ay Ay als opwarmer voor wilde feestjes

Stel je voor ((lacht), maar ik verzeker je: als de Jettie Pallettie polonaisetrein voorbij dendert, kan je maar beter opstappen, want anders mis je het gezelligste feest van jaar. Net als andere artiesten mis ik het publiek heel erg, en ik kijk ernaar uit om mijn fans weer te zien. We beginnen zo snel mogelijk weer, en via “Ay Ay Ay Ay” hebben we de feestmotor erg goed en enthousiast laten lopen. Door ononderbroken streamen kun je thuis alvast het veld opwarmen voor de wilde feestjes die er postcorona zitten aan te komen, want we hebben heel wat feestplezier in te halen. Mooie vooruitzichten. Hoe fijn is dat?!”

meer info