...

Sneeuwwitje de sprookjesmusical schuift door naar komend voorjaar

Sneeuwwitje, Maureen Vanherberghen verwacht haar eerste kindje

Sneeuwwitje de sprookjesmusical schuift door naar komend voorjaar. In maart en april 2022 kan je in Antwerpen, Hasselt en Gent terecht voor het vervolg! Na de succesvolle première in maart 2020 werd ook de uitvoering van de musical voor onbepaalde tijd uitgesteld. Tegelijkertijd is bekend dat Maureen Vanherberghen, die met succes de hoofdrol speelde, uitkijkt naar haar eerste kind. Omdat we dit team bij elkaar willen brengen en Maureen de kans willen geven om volop te genieten van haar vroege moederliefde, zal de “Sneeuwwitjesmusical” pas in het voorjaar van 2022 worden hervat.

Sneeuwwitje, Maureen Vanherberghen verwacht haar eerste kindje

Geschikt voor kinderen, ouders en grootouders

“Na de enthousiaste reacties vorig jaar waren we toe aan een reeks prachtige uitvoeringen, maar de corona-maatregelen hebben die meteen in de wacht gezet. Nu hebben we met de cast en de blije zwangere Maureen Vanherberghen afgesproken om alle uitvoeringen te verplaatsen naar volgend voorjaar. We geloven dat we dan zullen kunnen spelen voor veel kinderen, moeders, vaders, grootmoeders en grootouders.

Een geweldig Sneeuwwitje-verhaal

En die net als wij staan ​​te popelen voor een vervolg.” Vanaf vandaag kan je weer tickets voor de show bestellen op www.deepbridge.be. “Ik ben heel blij dat we met dit geweldige team ons geweldig verhaal kunnen blijven vertellen. Komend voorjaar kan iedereen weer luid zingen. Maak je geen zorgen, dit zal niet de zwangere Maureen Vanherberghen zijn, tegen die tijd ben ik zal bevallen zijn.

Sneeuwwitje, Maureen Vanherberghen verwacht haar eerste kindje

Sneeuwwitje wordt van generatie op generatie doorgegeven

Met de hulp van “Sneeuwwitje” lanceerde “Deep Bridge” een nieuwe musical op instapniveau voor peuters, gezinnen en grootouders. Iedereen wordt ondergedompeld in een magische sprookjesachtige sfeer, dankzij talloze grappen en buitengewone inzichten is het optreden ook voor ouders een interessante ervaring. “Sneeuwwitje” is nog steeds een musical die van generatie op generatie wordt doorgegeven en binnenkort weer mensen samenbrengt.

Sneeuwwitje, Maureen Vanherberghen verwacht haar eerste kindje

‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ speelt vanaf 13 maart 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen. Vanaf 2 april 2022 kan je terecht in Ethias Theater, Hasselt en vanaf 9 april 2022 in Capitole Gent. Tickets en info: www.deepbridge.be