...

Jettie Pallettie krabbelt recht na een burn-out met ‘Na regen komt zon’

Jettie Pallettie krabbelt recht na een burn-out met ‘Na regen komt zon’. Met haar veelkleurige glitterpakjes en opvallende hoedjes is immer vrolijke Jettie Pallettie op de Vlaamse podia uitgegroeid tot een vaste waarde. Breed glimlachend, bruisend van de energie en vitaliteit zorgt ze voor vreugde en plezier. Dat laatste heeft onze feestorkaan weer teruggevonden na een bijzonder lastig jaar. “Plots ging het licht uit en kreeg ik te maken met een burn-out. Die had niets met mijn carrière te maken, maar wel met dingen die zich vroeger hebben afgespeeld in mijn privéleven. Ja, dat was heftig, zeker toen we door corona in lockdown gingen en alles wat leuk was werd geschrapt”, zegt Jettie, die beseft dat ze niet de enige is die met deze ellende werd geconfronteerd. “Net als bij velen duurde het een tijdje voor ik wou toegeven dat ik het moeilijk had. Het is dankzij de hulp van mijn omgeving en met de onvoorwaardelijke steun van mijn fans dat het wonderwel lukte om er weer bovenop te geraken. Ondertussen ben ik als mens zodanig geëvolueerd dat ik er vandaag kan en durf over praten. Ik durf zelfs zeggen dat ik er sterker ben uitgekomen.”

Jettie Pallettie krabbelt recht na een burn-out met ‘Na regen komt zon' - Hoes Jettie Pallettie Na Regen komt De Zon

Autobiografisch

Met ‘Na regen komt zon’ horen we de veelzijdige Jettie Pallettie van haar meest persoonlijke kant. “Mijn nieuwe single is inderdaad autobiografisch, waarbij ik op een positieve manier terugblik op de heftige tijd die ik heb meegemaakt en waar we door corona in zijn terechtgekomen. Hoe moe het nu verder als je niet meer dicht bij elkaar mag komen? Als je op afstand moet zwaaien naar je vader, je moeder, je opa en oma of je fans? Als de onzekerheid het overneemt en je geen idee meer hebt hoe lang dit nog gaat duren. Ondanks alles moet je er voor blijven vechten, elkaar steunen en samen vooruitkijken naar betere tijden. Wat er ook gebeurt, ‘Na regen komt zon’ en dat gevoel deel ik met mijn volle enthousiasme en overtuiging. Ik weet ondertussen waarover ik praat. Dit liedje is er speciaal voor alle mensen die het even niet meer zien zitten. Hoe hard en hoe lang het ook blijft regenen, voor iedereen komt er altijd een moment waarop de zon weer volop zal schijnen. Geloof me!

Kalmthout

Naast naar haar nieuwe single, kijkt Jettie Pallettie ook uit naar zaterdag 28 november 2020, want dan staat ze corona-proof met een avondvullend programma in de Kalmthoutse feestzaal De Schuur. “Mijn liefde voor muziek, het podium en de fans is onvoorwaardelijk. Samen met mijn manager Monique heb ik ‘De corona tour’ bedacht. Een avondvullende show met hilarische sketches ,anekdotes , en verrassende kleedkamerverhalen, afwisselend met Jettie’s oude en nieuwe hits. Voor mensen die het hebben gemist en die dreigen stijf te worden van het stilzitten, is dit een absolute aanrader. Je moet wel snel zijn, want de plekjes zijn beperkt. Uiteraard staat ‘Na regen komt zon’ op mijn setlist en tijdens die tournee stel ik hem ook netjes voor aan het publiek. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in. Reken maar!”

De nieuwe single ‘Na regen komt zon’ van Jettie Pallettie verscheen op haar eigen label en is vanaf nu overal digitaal beschikbaar. Voor meer info en reservaties voor haar optreden in Kalmthout, kan je bij Monique terecht: info@miltax-entertainment.nl