...

Dirk Nyberg brengt nieuwe single ‘Beautiful Noise’ uit

Dirk Nyberg brengt nieuwe single ‘Beautiful Noise’ uit

Dirk Nyberg brengt nieuwe single ‘Beautiful Noise’ uit op 18de verjaardag van dochter. Sinds de succesvolle release van zijn debuutsingle “We zijn weg” (2019) en opvolger “Cracklin ‘Rosie” (zijn Neil Diamond classic album uit 1970), is zanger Dirk Nyberg teruggekeerd naar één van zijn grootste idolen voor zijn nieuwe single “Beautiful Noise. Neil Diamond bracht dit nummer uit, als derde single van zijn gelijknamige album uit 1976. Het veroorzaakte niet veel repercussies in de Verenigde Staten, maar wel in Europa en zeker in België en Nederland.

Dirk Nyberg

Dochter van Dirk Nyberg wordt 18

Het nummer past Dirk duidelijk als een jas en hij heeft een wel heel speciale reden om het nu uit te brengen, zo vertelt de Edegemse zanger: “Bijna een jaar geleden … dit is de tijd dat hij wachtte om dit nummer aan de wereld voor te stellen. In de afgelopen 365 dagen is de wereld veranderd en zal deze misschien nooit meer hetzelfde zijn. Qua timing komt het goed uit omdat mijn dochter Jolien Nyberg gisteren op 23 februari 18 jaar werd. Meestal is dit een “mijlpaal” in het tienerleven. Nu echter puzzelen om er toch iets leuks van te maken. Daarom nu…een happy birthday Jolien!

Dirk Nyberg zorgt voor de juiste energie

Als ik een ander aan het lachen kan maken of laten bewegen met dit lied, is mijn plan geslaagd. Laat dit “Beautiful Noise” je de juiste energie brengen en de deur openen naar de wereld waar we elkaar kunnen ontmoeten en genieten van elkaars lach en knuffels. Ik zou zeggen: geniet ervan, ik heb het tenminste gedaan. “… Dit is een nummer waar ik van hou, ik voel me er goed bij …”, ik hoop dat het voor jullie hetzelfde is!​

Productie Lex De Groot, clip onder leiding van Ilse Adams.
Speciale dank aan Suzy Gijsels, Steven Lambert, Siham en Danny voor de morele en technische ondersteuning.

‘Beautiful Noise’, de nieuwe single van Dirk Nyberg, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.