...

Bert Van Renne pakt uit met ‘Te mooi om waar te zijn’

Bert Van Renne pakt uit met nieuwe single ‘Te mooi om waar te zijn’

Bert Van Renne pakt uit met nieuwe single ‘Te mooi om waar te zijn’. Sinds de succesvolle release van zijn eerste single “126” in 2013, is Bert Van Renne een onmisbaar element geworden op de radio en in de Vlaamse hitparades. Als “White Bird” won hij talloze top 10-hits.

Op de radio te horen samen met namen als Bazart en Clouseau

Met zijn populaire liedjes was hij vaak op de radio te horen samen met namen als Bazart en Clouseau. De 33-jarige Gentse zanger en tekstschrijver stoort hem niet aan het feit dat hij nog niet zulke bekende kop heeft bij het grote publiek. Hij zegt: “Ik heb die roem niet per se nodig, maar ik ben er zeker van dat iedere Vlaming mijn muziek al op de radio gehoord heeft en dat telt voor mij!”

Bert Van Venne

Bert Van Renne kon de knop omdraaien dankzij Zomerhit

Sinds vorig jaar heeft hij zijn andere zelf, White Bird, verlaten en heeft Bert zijn nummers onder zijn eigen naam uitgebracht. De eerste single van 2021 werd opnieuw geproduceerd door Tom Lodewycx (Clouseau, The Voice, liefde voor muziek …), en hij omschreef als een typische Bert Van Renne nummer:

Zomerhit zorgt ervoor dat Bert Van Renne de knop omdraaid

Een fris modern popnummer, een tekst die dicht bij de mensen staat, mét een catchy refrein! Het gaat over een nieuwe relatie na een lockdown. “Zomerhit heeft ervoor gezorgd dat ik de knop kon omdraaien en terug zin kreeg om graag te zien”, zegt Bert. “Dit leidt tot nieuwe nummers met positieve boodschappen zoals Te mooi om waar te zijn”. Geniet van je weg en ga verder, laat de liefde regeren

‘Te mooi om waar te zijn’, de nieuwe single van Bert Van Renne, kan u beluisteren op alle grote streamingplatfomen