...

Nostalgie Beach Festival verhuist naar Nieuwpoort

Nostalgie Beach Festival verhuist naar Nieuwpoort. Onder de betere festivals is het Nostalgie Beach Festival één van de meest in het oog springende groeiers. Steeds meer muziekliefhebbers trekken naar de kust. Vanaf volgende zomer zullen nationale en internationale artiesten worden verwelkomd aan de jachthaven van Nieuwpoort. Wat een zomergevoel! Na zeven succesvolle edities is het “Nostalgie Beach Festival” een onmisbaar evenement geworden aan de Vlaamse kust. Samen met Ronan Keating, The Stranglers, The Troggs, Level 42 Anouk, Bart Peeters, Clouseau, etc. maakten in 2020 reeds deel uit van een indrkwekkende affiche. Spijtig genoeg noopte Corona er toe andere  beslissingen te nemen…

Nostalgie Beach Festival verhuist naar Nieuwpoort - IMG 2019

Twee dagen

Bijna 10.000 fans kochten in 2020 reeds tickets voor één of twee festivaldagen.Dat was voor de lockdown roet in het eten kwam gooien. Deze tickets zijn in 2021 nog steeds geldig, maar de locatie deze zomer verhuist naar de jachthaven van Nieuwpoort. Tom Klerkx, gedelegeerd bestuurder radio bij Mediahuis: “Het lijdt geen twijfel dat de zomer van 2021 heel bijzonder zal worden. Daarom zijn we erg blij om de duizenden fans van het Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort te verwelkomen. Het is dan ook een nieuwe bijzondere plek: de Jachthaven (Portus Novus) van Nieuwpoort. Gezien de geweldige artiesten op het podium en zicht op het water, zullen het zeker twee muzikale hoogdagen zijn. ”

Coronabestendig

Uiteraard gaat het Nostalgie Beach Festival door met volledig coronabestendige regels die dan van toepassing zullen zijn. Voor alle informatie over de optredens en de line-up kunt u terecht op http://www.beachfestival.be. Gelukkig is de line-up van de 2021-editie bijna hetzelfde als die afgelopen van zomer. En dit grotendeels met al de artiesten die reeds in 2020 werden aangekondigd.

Jachthaven

Jachthaven Nieuwpoort
(Foto: Nostalgiebeach Festival Nieuwpoort)

Burgemeester Geert Vanden Broucke van Nieuwpoort: “We zijn erg verheugd een partnerschap aan te gaan met Mediahuis, een belangrijke speler in de media-industrie. Dit geeft ons de mogelijkheid om evenementen te organiseren zoals het” Nostalgie Beach Music Festival Nieuwpoort. ” We zijn bijzonder trots op deze samenwerking en zullen dan ook met veel plezier de grootste artiesten in onze jachthaven Portus Novus verwelkomen. Voor bewoners, dagjesmensen en tweedeverblijvers is dit zeker een muzikaal hoogtepunt. We kijken er bijgevolg met veel enthousiasme naar uit. ”

Nostalgie Beach Festival verhuist naar Nieuwpoort - Logo Nostalgie Beach Festival