...

Caroline Rigo, Onderneemster wordt Kerstvrouw voor één jaar

Onderneemster wordt Kerstvrouw en schenkt een jaar lang make-up weg. Normaal is Caroline Rigo, een onderneemster van het natural make-upmerk Cent Pur Cent. Een heerlijke spraakwaterval, maar de afgelopen dagen heeft ze het moeilijk gehad om veel aangrijpende verhalen te lezen. “Elk jaar rond de eindejaarsfeesten maken we een lijst van de geschenken die we graag willen. Sommige lijsten zijn eindeloos, andere bevatten maar één ding. Er zijn echter veel mensen om ons heen die geen lijsten kunnen maken omdat niemand iets voor hen koopt. Omdat ze het geld of andere 1000 redenen niet kunnen betalen. Dit jaar wil ik iemand een oprecht hart geven en voor kerstvrouw spelen door een jaar lang aan die persoon te doneren”.

Caroline Rigo
(Foto: House Of Entertainment)

Reacties

Inhoudsopgave toon

De oproep van Caroline Rigo is alvast niet in dovemans oren gevallen, want de voorbije dagen werd ze overspoeld met reacties: “Ik heb regelmatig een traantje weggepinkt. Voor mensen die zwaar ziek zijn, komen de strenge coronamaatregelen er nog eens bovenop en dat maakt het allemaal niet eenvoudiger. Wat mij wel gelukkig maakt en troost, zijn de warme reacties van mensen die het andere mensen gunnen. Door elkaar blij te maken kom je tot het ultieme geluk. Elkaar helpen, elkaar beter en mooier laten voelen. Met make-up voelen vrouwen zich vaak ook beter en dat is wat we een jaar lang wegschenken”. Caroline Rigo voelt zich dan ook in deze speciale covid Kerstperiode een echte kerstvrouw. Ze hoopt op deze manier toch te kunnen bijdragen aan een uitzonderlijke kerst voor iemand. De wijze van deelname vindt je hieronder.

Info:

Mensen die iemand kennen waarvan ze vinden dat die dit hart onder de riem verdient in de vorm van een jaar lang gratis make-up, kunnen nog tot woensdag een mailtje sturen naar caroline@rigorgeous.be. De gelukkige wordt op vrijdag 18 december bekendgemaakt.

Caroline Rigo, Onderneemster wordt Kerstvrouw voor één jaar - Logo House Of Entertainment