...

Cadeautip: boek een ballonvlucht!

ballonvlucht

Cadeautip: boek een ballonvlucht!

Sommige mensen houden van extreme kicks, ze krijgen bij het horen van de woorden ‘skydiven’, ‘basejumpen’ en ‘parasailen’ instant een adrenalinestoot en worden razend enthousiast. Ben je zoals de meeste mensen en is al die laaiende spanning niet voor jou weggelegd? Dan doe je toch gewoon wat rustiger aan. Denk eens aan een ballonvaart: een leuk cadeau waar je zelf ook wat aan hebt!

Hogere sferen

Een beetje uitdaging gecombineerd met een kalmerende ervaring? Ga voor een veilige rush en boek een luchtballonvaart. Het is een prima manier om de spannende hoogtes te trotseren en toch te genieten van de kalmte en sereniteit van het magnifieke uitzicht. Je begeeft je in hogere sferen onder de begeleiding van een ervaren piloot en zijn crew. Wil je iets liefs doen voor een ander? Geef dan een ballonvaart cadeau: een onvergetelijke ervaring die nog lang een indruk zal achterlaten.

Waar boek ik best een ballonvaart?

Elke ballonvaart is een unieke ervaring. Je deelt dit avontuurlijke moment met je geliefde, familie, vrienden of collega’s. Het is gewoonweg iets wat je ooit eens gedaan moet hebben. En zoals ze zeggen: “there is no time like the present”. Kies bij het boeken voor een ballonvlucht in jouw regio. Het is prachtig om je eigen woonplaats in vogelperspectief te bewonderen. Kijk eens op ballonvaartantwerpen.be voor een opstijglocatie in jouw buurt.

Hoelang duurt een ballonvaart?

Het effectieve ballonvaren hoog in de lucht duurt gemiddeld een uur, maar reken best een hele middag voor de totale ervaring. Een ballonvaart kan ook iets uitlopen, omdat er steeds rekening wordt gehouden met de wind, de weersomstandigheden en uiteraard de veiligheid. Komt door bepaalde omstandigheden de veiligheid in gedrang, dan zullen de piloot en de crew altijd beslissen om te landen om zo eventuele risico’s te vermijden.

Ballonvlucht als valentijnscadeau

Valentijn is in aantocht! Blaas jij je liefste dit jaar helemaal van zijn of haar sokken? Denk dan aan een date tussen de wolken! Misschien twijfel je nog of een ballonvaart een geschikt cadeau is voor jouw partner. Stel je dan twee vragen: Droomt je favoriete persoon al sinds de Duitse tophit ‘99 luftballons’ van een ballonvaart? Ja? Dan weet je het zeker, dit is het ideale cadeau. Heeft je schattebout last van hoogtevrees? In dat geval kan je hem of haar beter met een romantische activiteit op de begane grond verrassen. Geen extreme  hoogtevrees te bespeuren? Boeken maar!