...

Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’!

Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’! - Logo Buzzard 1

Dirk Nyberg gaat vol voor muzikale droom met debuutsingle ‘We zijn weg’!

“Ik heb er tot mijn 51ste mee gewacht, maar ben er nu helemaal klaar voor!”

Eind april vond in zaal Thierbrau te Torhout de finale plaats van de zangwedstrijd ‘Danny Fabry zoekt talent voor Ment’. Winnaar van de eerste editie van deze nieuwe zoektocht naar zangtalent in Vlaanderen, werd de 51-jarige Dirk Nyberg uit Edegem. Naast de eeuwige eer als eerste laureaat, kreeg de winnaar ook de kans om een eigen single op te nemen in Studio LDG te Herenthout. Die kans liet Dirk natuurlijk niet liggen en nu presenteert hij met trots zijn debuutsingle ‘We zijn weg’.


‘We zijn weg’ is een sfeervolle, Nederlandstalige bewerking van ‘On dirait’, een nummer van de Franse zanger Amir Haddad. Dirk leerde dit liedje kennen in de zomer van 2016 en het zou nooit meer uit zijn hoofd verdwijnen. De keuze voor zijn debuutsingle was dus snel gemaakt en Dirk schreef een Nederlandstalige tekst die perfect aanleunt bij het sentiment van het origineel. De vrolijke melodie werd behouden en zal zich samen met het catchy refrein als een zomerse oorwurm tussen uw trommelvliezen nestelen. Een mooi debuut in de Vlaamse muziekwereld voor Dirk Nyberg, die met veel ‘goesting’ aan dit nieuwe avontuur begint.
“Ik vond het belangrijk dat de zomerse, vrolijke sfeer van het originele nummer behouden bleef, maar wou in de tekst wel een boodschap steken. Als consultant in human resources, kom ik de laatste tijd opvallend vaak in contact met mensen die op het randje van een burn-out leven, stress hebben van het werk en overspannen zijn omdat ze altijd en overal bereikbaar zijn. Aan hen wil ik meegeven: het leven is inderdaad soms zwaar en iedereen is tegenwoordig ook gehaast, constant bezig met de smartphone, maar…LAAT HET LOS! De zon zal vanzelf weer gaan schijnen en de mensen gaan meer lachen. Hopelijk kan ‘We zijn weg’ een zetje in de goede richting geven en alvast wat plezier en ontspanning brengen voor de mensen”, aldus Dirk Nyberg

We zijn weg, de nieuwe single van Dirk Nyberg, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.