...

Voor ‘Surrender’ werkte Kenn Colt samen met Engelse producer

Voor ‘Surrender’ werkte Kenn Colt samen met een Engelse producer én de songwriters van Tiësto, Hardwell en Sigala! Door de verscherpte maatregelen en een 2de lockdown ziet het er naar uit dat de deuren van de clubs en discotheken nog een tijdje zullen dicht blijven, en dat is een stevige streep door de rekening van velen. Ook voor de dj én producer Kenn Colt, tevens resident-dj van de Hasseltse Club Versuz, die in afwachting van zijn debuutalbum met de nieuwe single ‘Surrender’ zorgt voor de dansbare beats. “Dat herfstbladeren zijn aan het vallen, dat merk ik aan de stortvloed van trage liedjes en ballades die er momenteel worden uitgebracht. Voor alle duidelijkheid heb ik daar niets tegen (lacht), maar ik vind het wel fijn om nu wat tegengas te geven met een dansbare song, zeker nu de discotheken nog steeds gesloten zijn.

Kenn Colt

Engelse producer

De Engelse producer Ashton Love en de songwriters van Tiësto, Hardwell en Sigala liggen mee aan de basis van mijn nieuwste song, waardoor hij een internationaal karakter krijgt. “Het past helemaal in die eigentijdse ‘Meduza’-vibe”, zei iemand die het nummer hoorde. Het is een mooi compliment en het klopt dat je op één of andere manier eindeloos van deze track kan genieten. Ondertussen is het ook niet verboden om er op te dansen. Bij je thuis, in je kot of elders, het mag (lacht). ‘Surrender’ is een liedje dat de tijd overbrugt in afwachting van mijn debuutalbum. De release was dit najaar voorzien, maar voorlopig stellen we het uit tot het moment wanneer de party’s en festivals terug beginnen. De plaat is dus al een tijdje af en ondertussen warmen we het publiek op door regelmatig nieuwe songs te droppen.

Kenn Colt

Muzikaal tussendoortje

Voor mij is ‘Surrender’ een muzikaal tussendoortje, maar door de vele positieve reacties die ik nu al krijg, zou hij wel eens kunnen verrassen. Mainstream, Clubby en radiovriendelijk omschrijven de track perfect”, zegt Kenn Colt, die debuteerde met ‘Feels Like a River’ (10 miljoen streams) en bevestigde met de hits ‘Sanctify’, ‘Come Back To Me’ en ‘Be Alright’. Afgelopen zomer scoorde de joviale Limburger met ‘Sun Goes Down’ en door de aanhoudende support van o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Fedde Le Grand wordt zijn muziek massaal gespeeld en gestreamd, waardoor hij de voorbije maanden de kaap van 25 miljoen streams overschreed.

Surrender’ van Kenn Colt en Ashton Love is de 7de release op Kenn’s FEELS LIKE HOME-label en is vanaf nu digitaal beschikbaar.

Voor ‘Surrender’ werkte Kenn Colt samen met Engelse producer - Logo House Of Entertainment