...

Kenn Colt: In een leeg voetbalstadion op de middenstip

Kenn Colt: In een leeg voetbalstadion op de middenstip. Ja, dat was kicken!”. Donderdagavond was Q-dj Jolien Roets met haar Q-Hotspot te gast in het lege voetbalstadion van Racing Genk. Spelers liep ze er niet tegen het lijf, want die zijn in Nederland op groepsstage. Maar op de middenstip had ze wel een blij weerzien met de Hasseltse dj en producer Kenn Colt, die met zijn hits ‘Feels Like A River’, ‘Be Alright’, ‘Come Back To Me’ en zijn actuele Zomerhit ‘Sun Goes Down’ al meer dan 25 miljoen keer werd gestreamd.

Racing Genk

Door mijn drukke dj-activiteiten en het reizen was het in het verleden niet altijd makkelijk om een voetbalwedstrijd mee te pakken. Als 12-jarige mocht ik voor de match van Racing Genk de aftrap geven in dit stadion. Dat ik hier nu terug mag staan, doet mij bijzonder veel. Het was trouwens fijn om met de muzikanten van de Kenn Colt Live band, met mezelf achter het keyboard, in de lege Luminus Arena een akoestische versie te kunnen spelen van ‘Sun Goes Down’. De single doet het inderdaad bijzonder goed en de luisteraars konden het smaken merkte ik aan de vele positieve reacties. Normaal stond ik dit weekend voor de 7de keer op het Tomorrowland-podium in Boom.

Kenn Colt
(Foto: Wouter Koolen)

Green Fields-Festival

Maar net als zovelen is ook dat festival uitgesteld tot volgend jaar. Buiten mijn optreden van donderdagavond en dat met Regi op het Green Fields-Festival in het Durbuy van Marc Coucke, gaat dat het zijn voor deze zomer, maar we blijven positief. De vrijgekomen tijd kan ik goed gebruiken voor de afwerking van mijn debuutalbum. Dat verschijnt in het najaar en daar zal ‘Sun Goes Down’ uiteraard niet op ontbreken.

Kenn Colt: In een leeg voetbalstadion op de middenstip - Hoes Ken Colt Sun Goes Down scaled zijn zomerhit ‘Sun Goes Down’ is de 5derelease op zijn FEELS LIKE HOME-label en is nu overal digitaal beschikbaar.

Kenn Colt: In een leeg voetbalstadion op de middenstip - Logo House Of Entertainment