...

Kenn Colt verzorgt vanavond een dj-set op Green Fields

Kenn Colt verzorgt vanavond een dj-set op Green Fields in het Durbuy van Marc Coucke: “Hier kijk ik zo hard naar uit!”. Na ‘Be Alright’ scoort hij met ‘Sun Goes Down’ opnieuw een Zomerhit!

Kenn Colt
(Foto: House Of Entertainment)

Geheim

Met ‘Sun Goes Down’ scoort de Hasseltse dj en producer Kenn Colt opnieuw een dikke zomerhit. Net als ‘Be Alright’ is het nummer niet meer weg te branden van de radio. “Overal word ik erover aangesproken en jonge producers stellen mij vaak de vraag wat het geheim is van mijn muziek. Vooral de toegankelijkheid, de herkenbaarheid en de verzorgde producties zijn er een onderdeel van denk ik. Pas als mijn gevoel zegt dat het nummer klaar is, vertrekt het uit de studio. Anders zoeken we verder of we beginnen opnieuw. Misschien is dat een verklaring waarom het zo lang duurt voor mijn debuutalbum klaar is. Ik heb nu extra veel tijd om eraan verder te werken”, zegt de man wiens muziek al meer dan 20 miljoen keer werd gestreamd.

Kenn Colt verzorgt vanavond een dj-set op Green Fields - Hoes Ken Colt Sun Goes Down

Durbuy

Het zou een topjaar worden, maar het coronavirus zorgde ook bij Kenn Colt voor een zo goed als lege agenda. “Als resident speel ik normaal maandelijks in Club Versuz. Sinds maart echter zijn de deuren daar gesloten. Voorlopig is er geen toekomstperspectief, en weten we dus niet wanneer we er terug kunnen beginnen. De buitenlandse festivals zijn verplaatst naar volgend jaar, net als de meeste van mijn opdrachten.” Eén lichtpunt is vanavond, want dan speelt Kenn Colt op Green Fields, de sprookjesachtige Tomorrowlandcamping DreamVille die uitzonderlijk werd opgezet in het Durbuy van Marc Coucke.

Enige DJ-Set

Het 35 hectaren tellende domein is omgebouwd tot een luxueuze glamping die de festivalsfeer uitademt. “Normaal stond ik dit weekend opnieuw in Boom op het podium. Nu rijden we naar de andere kant van het land voor wat voorlopig mijn enige dj-set is deze zomer. Na maanden inactiviteit is dit iets waar ik zo hard naar uitkijk. Voor mij is de connectie met een publiek goud waard, want hoe ze reageren op mijn muziek draagt bij in mijn verdere ontwikkeling als producer. Als mijn muziek speelt kijk ik naar hun reacties. Dat ‘dansen’ is morgen beperkt tot elk in zijn of haar bubbel, maar ik weet zeker dat het voor mij en mijn collega-dj Regi een unieke ervaring wordt. We gaan voor een magische, onvergetelijke avond!

Kenn Colt verzorgt vanavond een dj-set op Green Fields - Logo House Of Entertainment