...

Steve Tielens maakt zomersong 1000 mooie dromen

Steve Tielens maakt verrassende zomersong met broederpaar Laurence en (NRJ Ochtendshow-DJ) Michaël Joossens. De zomer van 2020 is ongetwijfeld één van de gekste zomers van de voorbije jaren. De festivals gaan niet door en we vieren het leven vanop anderhalve meter. Gelukkig zet het dagelijks leven zich stilaan terug op de rails. Om dat te vieren, brengt polonaisekoning Steve Tielens de heerlijke en verrassende zomersong  ‘1000 mooie dromen’ uit. Een samenwerking met NRJ Ochtendshow-DJ Michaël Joossens en diens broer Laurence. Die als ‘Discobar Joossens’ ook te boeken zijn voor al uw foute en minder foute feestjes!

Steve Tielens

‘1000 Mooie Dromen’ brengt je meteen in de juiste stemming. Een fris nummer met lekkere beats over het leven vieren en je dromen najagen. Het nummer werd geproduceerd door Serge Ramaekers, de man achter o.a. ‘The Sound Of C’ van Confetti’s, T-Spoon en ‘Living on my own’ (remix).

Steve Tielens:

“We brengen met ‘1000 Mooie Dromen’ een jong, dynamisch duo samen met – al zeg ik het zelf – de grootste ambiancemaker van Vlaanderen (knipoogt) en dat geeft de nodige vonken voor een zomers en opgewekt gevoel. ”Michaël Joossens presenteert vanaf 17 augustus de Ochtendshow op NRJ met Julie Vermeire, maar werkt nu ook voor het eerst samen met broer Laurence.

Michaël en Laurence Joossens:

“Als broers samenwerken aan zo’n project is geweldig plezant. We vullen elkaar enorm goed aan, zowel naast als op het podium. De samenwerking met Steve was nog zotter dan het kapsel van Donald Trump!” 

Voor de videoclip werkten Steve, Michaël en Laurence samen met danseres Gill Requière (So You Think You Can Dance en danseres van o.a. Helene Fischer, Kings Of Leon, Tomorrowland,…) en met influencer en acteur Amir Motaffaf (Ketnet, VTM,…).

‘1000 mooie dromen’, de nieuwe single van Steve Tielens feat. Discobar Joossens, is HIER te beluisteren via alle grote download- en streamingplatforms.

 

Steve Tielens maakt zomersong 1000 mooie dromen - Logo Buzzard 2