Hunter Falls legt zijn hart bloot in nieuwe single Feel Good

Hunter Falls legt zijn hart bloot in nieuwe single Feel Good. Singer-songwriter Hunter Falls legt zijn hart bloot in nieuwe single ‘Feel Good’. Tijdens de lockdown heeft de 25-jarige singer-songwriter Hunter Falls allesbehalve stilgezeten. Hij schreef een reeks steengoede nummers die hij nu wilt uitbrengen. De eerste single daaruit was ‘Starshine’. Hunter Falls gaat nu verder met commerciële pop met een Amerikaanse tint en stelt zijn nieuwe single ‘Feel Good’ voor.

Hoes-Hunter-Falls-feel-Good

Bucketlist

Hunter Falls kijkt eerst nog even tevreden terug naar de vorige single. “Op het moment van de release is alles heel spannend, omdat elk nummer een nieuw begin is. Het maakt me altijd benieuwd om te zien waar de muziek mij brengt. Maar ook met een flinke portie doorzettingsvermogen is het soms wel eens een stress-momentje. Ik heb dan ook het geluk om te kunnen samenwerken met mijn manager, iemand die ik al 17 jaar ken. We begrijpen elkaar goed, waardoor we sneller knopen kunnen doorhakken. Mijn vorige single ‘Starshine’ werd opgenomen in verschillende playlists van nationale radio’s. Dit was voor mezelf zeker iets wat op de ‘bucketlist’ stond! De steun die ik kreeg van mijn omgeving was ongelofelijk. Het deed deugd om te zien hoeveel mensen er in mij geloven. Om eerlijk te zijn, heeft dat mij misschien zelfs nog het meeste gedreven om het beste van mezelf te geven bij deze release”, zegt Hunter Falls.

Uitlaatklep

“De nieuwe single ‘Feel Good’ gaat in essentie over jezelf beter willen voelen. Ik had nogal een moeilijke jeugd. Daardoor werd ik gedwongen om onder verschillende soorten paraplu’s te schuilen voor het onweer, bij wijze van spreken. Ik geloof dat er in ons allemaal ook de drang naar die ‘Feel Good’ zit. Ik heb het nummer geschreven voor mezelf, zodat ik mijn hart kan luchten. Het is niet altijd gemakkelijk om mijn gedachtes bloot te leggen, maar songwriting is voor mij een echte uitlaatklep. Ik schrijf over mijn leven, mijn gevoelens en hoe ik over verschillende dingen denk. Met deze single wil ik vooral verbinding voelen met mijn fans. Ik heb zoveel steun gekregen van iedereen en wilde graag iets terugdoen. Daarom heb ik besloten om als bedankje een ‘Dinner in the Sky’ weg te geven. De fans kunnen meer informatie terugvinden op mijn social media kanalen”, zegt Hunter Falls met de knipoog.

Songwriting

“Tijdens de lockdown had ik veel tijd om te schrijven, maar dat doe ik eigenlijk op elk moment van de dag. Als ik ’s nachts in bed lig en een melodie begin te neurieën, sta ik op om het deuntje op te nemen. Momenteel is het iets drukker door alle releases die er nog aankomen, maar ook nu begin ik spontaan melodieën te zingen doorheen de dag. Dat is voor mij een indicatie dat het tijd is om weer in de studio te kruipen!

Toen ik 16 jaar was, schreef ik mijn eerste song. Mensen uit mijn omgeving vonden het best wel goed en die bevestiging motiveerde mij om er verder mee te gaan. Naast mijn eigen project ‘Hunter Falls’, schrijf ik ook nummers voor andere artiesten. Het is altijd fijn om samen te werken, omdat je dan op kunstwerkjes stuit die je normaal nooit alleen zou maken! Als je me zou vragen wat mijn ultieme droom is als songwriter, dan heb ik me altijd al afgevraagd hoe het zou klinken als ik een nummer zou maken met Sia. Ik vind haar ongelofelijk getalenteerd en zou eens willen meemaken hoe de magie van het songwriten in haar hoofd voor vuurwerk zorgt”, besluit Hunter Falls.

‘Feel Good’, de nieuwe single van Hunter Falls, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Hunter Falls legt zijn hart bloot in nieuwe single Feel Good - Logo Buzzard 3