...

Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject

Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject. “Ik zat er al 10 jaar mee in mijn hoofd, maar nooit was er tijd om er iets mee te doen. Tot het coronavirus kwam en ik plotseling geconfronteerd werd met een lege agenda. Normaal zouden wij met De Romeo’s weer een topzomer beleven, maar het virus besliste daar anders over. Laat het duidelijk zijn: ik stop niet met De Romeo’s. Zij staan nog altijd op de eerste plaats. Trouwens, ik had nooit gedacht dat ik het nog zou zeggen, maar door hen ben ik er wel achter gekomen hoe erg ik het allemaal mis.

Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject - Gunter Levi 1 1
(Foto: House Of Entertainment)

Kleine Feestjes En Evenementen

Die paar optredens die we met De Romeo’s de voorbije weken hebben gedaan, deden zo’n deugd en hebben mij doen inzien dat naast het acteren ook het zingen één van de dingen is die ik niet kan missen. Met mijn nieuwe soloprojectje ’60, 70, 80’ richt ik mij vooral op de kleine feestjes en evenementen, die hopelijk snel weer kunnen plaatsvinden. De mensen die mij boeken, kunnen de muziek kiezen uit 1 van deze 3 decennia, of een mix. Het was tijdrovend, maar ik heb mij ondertussen al geweldig geamuseerd met het selecteren van de nummers. Ik zing alleen maar covers: Wham, U2, Elvis Presley, Tom Jones, Creedence Clearwater Revival, Cliff Richard,..noem maar op. Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject

20 Jaar Geleden

Iedereen kan in de bubbel of achter de mondmaskers meezingen, want het zijn alleen maar nummers die in ons collectieve geheugen gegrift staan. Ja, ik vind het best spannend, want het is al meer dan 20 jaar geleden dat ik nog eens solo op het podium heb gestaan. Een nieuwe uitdaging, maar ik zie het eerder als een extra aanvulling. De muziek van de jaren ’60 en ’70 heeft mij altijd geïnteresseerd en aangetrokken en met die van de jaren ’80 ben ik zelf voor een groot stuk opgegroeid. Ik kijk er dus echt naar uit om met dit repertoire, coronaproof, de mensen te entertainen. Ik heb er nu al zin in!

Optredens vinden plaats conform de recentste coronamaatregelen.

Voor meer info, mail guntherlevi@proximus.be of raadpleeg een erkend boekingskantoor.