...

De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish

De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish. Dat dankzij de verkoop van 500 km Frikandellen XXL! Met een stralende glimlach en een cheque in de hand werden De Romeo’s  na 4 maanden corona-quarantaine opnieuw herenigd. “Het afgelopen jaar zijn er in de Belgische frituren zo’n 1,5 miljoen stuks verkocht. Van onze Romeo’s Frikandel XXL, goed voor 500 km worst gingen er omgerekend meer dan 1 meter worst per minuut over de toonbank. In vergelijking met vorig jaar is dat 10% meer. Daardoor kunnen we 1000 euro extra kunnen schenken aan Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen, goed voor een totaalbedrag van €12.500. We willen graag iedereen bedanken die hieraan zijn medewerking heeft verleend. Ook het komende jaar blijven we de trotse ambassadeurs van onze eigen frikandel. We blijven ook geld doneren waarmee de vereniging zoveel mogelijk wensen van kinderen met een levensbedreigende aandoening kan blijven realiseren”, klinkt het bij De Romeo’s.

De Romeo's
(Foto: House Of Entertainment

Indrukwekkende cijfers

De cijfers zijn inderdaad indrukwekkend, want sinds de start van de samenwerking en de lancering van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ – op Valentijn, 3 jaar geleden – zijn er al meer dan 4 miljoen stuks verkocht, goed voor 1.350 km worsten of de afstand van onze fabriek in Hamont tot Barcelona. De worst krijgt elk jaar meer fans en tijdens de voorbije lockdown-periode was er een opmerkelijke verkoopstijging, die nog steeds aanhoudt. De mensen blijven verzot op 35 cm puur genot”, zegt Maurice de Kroon namens producent Vanreusel. “We willen ook alle Belgische frituristen bedanken voor hun inspanningen, die enorm bijdragen aan dit succesverhaal. Recentelijk is het partnership met De Romeo’s en Make-A-Wish opnieuw verlengd en daar zijn we als bedrijf blij mee en bijzonder trots op”, aldus Paul-Emmanuel Vanreusel.

Hilde Vander Stichele

Algemeen Coördinator van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen:Wij geloven in de helende kracht van een wens. Als een kind kan geloven dat zijn of haar wens uitkomt, dan kunnen ze ook geloven dat ze beter worden. We zijn heel blij, maar vooral ook dankbaar voor de steun die we krijgen. De centen kunnen we goed gebruiken om het leed te verzachten en nog meer dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te laten uitkomen.

De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish - Logo House Of Entertainment