...

De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish

De Romeo’s zullen donderdag geld schenken aan Make-A-Wish. Door het coronavirus hebben ze elkaar de voorbije 4 maanden niet meer fysiek gezien. Via WhatsApp en ook telefonisch hadden ze wel dagelijks contact. Gelukkig komt aan die situatie donderdagmiddag een einde. Want dan zijn De Romeo’s te gast bij Make-A-Wish Belgium – Vlaanderen.

De Romeo,s
(Foto: House Of Entertainment)

Make a wish

In 2017 lanceerden De Romeo’s  met Vanreusel in de Belgische frituren De Romeo’s Frikandel XXL. Sinds maart 2018 wordt een deel van de opbrengst afgestaan aan Make-A-Wish. Vorig jaar reikten De Romeo’s en Vanreusel in Parijs een cheque uit van €11.500. De Franse hoofdstad ligt namelijk op 460 kilometer van de Hamontse Vanreusel fabriek. Laat deze afstand nu net gelijk zijn aan het aantal kilometers Frikandel XXL dat in dat jaar werd verkocht.

Opnieuw Optreden

Dankzij de nodige maatregelen kunnen De Romeo’s opnieuw samenkomen. Het is fijn dat we zelfs in volle coronatijd opnieuw geld mogen overhandigen. We kijken er erg naar uit om volgende maand weer te kunnen optreden. Maar het is fijn om mekaar eindelijk bij deze gelegenheid terug te zien. 

De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish - Logo House Of Entertainment