...

Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle

Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle. Stellingbouwer en Kontrimo-baas Michel Van den Brande (59) uit Temse en schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel brengen opnieuw een rasechte ambiancesingle uit. De opvolger van hun debuutsingle ‘Ik breng geen bloemen voor je mee’ uit 2016 is getiteld ‘2 glazen bier’. Dennie schreef tekst en muziek en producer David Vervoort, vooral bekend van ‘Dos Cervezas’ van Tom Waes, stond opnieuw in voor de productie.

Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle - Hoes Michel Van den Brande Dennie Damaro 2 glazen bier

Media

Voor Michel, die in de media o.a. bekend is van het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ (VIER). Dit is zijn tweede  ervaring in de Vlaamse showbizz als zanger. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, want Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al meerdere top 10-hits. Dennie is naast zanger vooral liedjesschrijver, artiestenpromotor en heeft een eigen cd-label en boekingskantoor.

gemeenschappelijke vriend

Het was hun gemeenschappelijke vriend en journalist Pascal Van Nuffel die beide heren 5 jaar geleden bij elkaar bracht. Met hun eerste single ‘Ik breng geen bloemen voor je mee’ scoorden ze in 2016 al een nationale meezinghit en stonden 9 weken in de Vlaamse Ultratop 50. Het plan om samen nog een single op te nemen, vloeide vanzelfsprekend voort uit dit succes.

Steun Aan Horeca

In deze voor iedereen, maar zeker ook voor de horeca, moeilijke tijden is volgens Michel en Dennie een vrolijke noot meer dan welkom. Beiden zijn volkse figuren en overal waar ze verschijnen moet er gezongen worden, en is er volop ambiance. Met hun nieuwe single ‘2 glazen bier’ hebben ze opnieuw een voltreffer die goed in het gehoor ligt en die iedereen snel kan meezingen. Of deze nieuwe samenwerking een nummer 1-hit gaat opleveren, valt nog af te wachten, maar dat er minstens nog 2 duetten van Michel Van den Brande & Dennie Damaro gaan volgen, kunnen we nu alvast verklappen!

De single ‘2 glazen bier’ is vanaf vandaag HIER beschikbaar voor streaming en download, is ook fysiek verkrijgbaar en wordt ondersteund door een professionele videoclip. Michel en Dennie zullen, wanneer deze opnieuw kunnen doorgaan, ook een beperkt aantal optredens samen afwerken.

Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle - Logo House Of Entertainment