...

Jan Wuytens met nieuwe single ‘Kom dan bij mij’

Jan Wuytens verrast met nieuwe, vurige single ‘Kom dan bij mij’

Na het succes van ‘Ik droom van jou’, een vergeten pareltje van Paul Severs, slaan zanger Jan Wuytens en producer Christophe Severs opnieuw de muzikale handen in elkaar. Het duo behoudt de ingrediënten van het geslaagde en gesmaakte muziekrecept, en stopte ‘Kom dan bij mij’, een song die Christophe in 1997 schreef en die voor z’n vader ook een hitje werd, in een nieuw en hedendaags jasje.

“Het resultaat is verbluffend: een sterk arrangement en een catchy melodie die in je hoofd blijft zitten. Daarnaast werd het nummer opgenomen in Hallround Studios. Een state-of-the-art studio die haar naam blijft opbouwen en waar er met professioneel materiaal wordt gewerkt. Met Paul Severs deelde ik inderdaad nog het podium. Van zijn zoon Christophe was hij toen al de grootste supporter. Hij sprak me regelmatig aan over zijn studio en hij had toen al door dat die jongen het als songwriter-producer helemaal zou gaan maken.

Hoes-Jan-Wuytens-Kom-Dan-Bij-Mi

‘Ik droom van jou’ was de eerste single die ik met Christophe opnam en waar ik mee doorbrak bij het grote publiek. Dat nummer opende inderdaad heel wat deuren. Paul zei altijd: “Jullie twee samen, dat gaat vonken geven’, en hij heeft gelijk gekregen. Wij zitten inderdaad op dezelfde golflengte. Een grote luxe die nog heel wat toekomstmogelijkheden biedt, want we zijn al volop bezig met nieuwe plannen te maken”, zegt de breed glimlachende Jan Wuytens.

Producer Christophe, die momenteel een hit scoort met ‘Van vooraf aan’’. Deze duetsingle van Nina Butera en White Bird, is opnieuw erg enthousiast over de samenwerking met Jan Wuytens. “Jan weet wat hij wil en da’s inderdaad een groot voordeel. Ik wilde terug een mooi contrast maken tussen de moderne, actuele en eigentijdse muziek. Die combineerden we met Jan z’n klassieke stem. Die combinatie zorgt voor het nieuwe jasje dat we aan ‘Kom dan bij mij’ hebben gegeven.”

‘Kom dan bij mij’, de nieuwe single van Jan Wuytens, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.