...

Hanny D Zou willen vliegen

Hanny D Zou willen vliegen

Voor Hanny-D is ‘ambiance’ al sinds vele jaren haar handelsmerk. “Gewoon omdat ik mij daar heel goed bij voel en merk dat dit bij elk optreden weer enorm wordt gewaardeerd door het publiek”, zegt zij onomwonden. Wij kunnen haar alleen maar groot gelijk geven, want haar zangcarrière verloopt al vele jaren zeer succesvol, hetgeen een bewijs is dat zij de juiste repertoirekeuze maakte.

Hanny D Zou willen vliegen - Hanny D 2
(Foto: D&V)

De ambiance van de optredens heeft zij ook nu weer doorgetrokken in haar nieuwe single ‘k Zou willen vliegen’, dat zij nog voor aanvang van de Coronamaatregelen opnam in de studio van Peter Keereman. ‘ Stilstaan is achteruitgaan’ zegt een Vlaams spreekwoord en dat is des te meer een reden om actief te blijven tijdens de tijdelijke crisismaatregelen, waardoor de optredens zijn stilgevallen.

Hanny D Zou willen vliegen - Hoes Hanny D k Zou willen vliegen Hoes 002

Met deze nieuwe single mikt Hanny-D opnieuw op een plaats in de hitlijsten, waarin zij met haar vorige single ook ettelijke weken lang genoteerd stond.‘k Zou willen vliegen verscheen bij D & V en is te beluisteren en beschikbaar via streaming en download bij alle bekende portals.

Hanny D Zou willen vliegen - Logo DV