...

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug

Violist en ‘Koning van de Wals’ speelt met zijn Johan Strauss-orkest gloednieuw repertoire van de mooiste melodieën

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug naar het Antwerpse Sportpaleis

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug - IMG 7173

In gedachten zien en horen we de vreugdesprongetjes van de duizenden André Rieu-fans nu de populaire dirigent en sterviolist aankondigt dat hij op zondag 10 januari 2021 met zijn Johan Strauss-orkest terugkeert naar het Antwerpse Sportpaleis. Rieu zet de traditie verder en pakt uit met een gloednieuw repertoire, dat bestaat uit de mooiste melodieën afkomstig uit bekende films, musicals en uit de wereld van opera en operette. De ‘Koning van de Wals’ is een meester in het bespelen van zijn publiek en zoals de traditie het wil, zorgt hij met zijn orkest, de gastartiesten en stersolisten, het koor, de ballroomdansers en tal van andere verrassingen opnieuw voor een onvergetelijke avond. Vanaf 5 februari kan je op www.andrerieu.com tickets bestellen voor het nieuwjaarsconcert van André Rieu in het Sportpaleis.

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug - IMG 7196

Wat éénmalig begon, groeide uit tot een traditie en zo vinden jaarlijks meer dan 11.000 mensen – want met zoveel waren ze begin januari – de weg naar het Antwerpse Sportpaleis voor het unieke nieuwjaarsconcert van André Rieu. Voor de bejubelde Maastrichtse muziekmeester en levende legende begint aan een nieuwe wereldtournee, klinkt hij in Antwerpen op het nieuwe jaar. “Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans uit België en de hele wereld. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren!”, zegt hij enthousiast. Net als het nieuwjaarsspringen in Garmisch-Partenkirchen is het Sportpaleisconcert van André Rieu een traditie geworden en met een prachtige aaneenschakeling van de mooiste walsen en passende melodieën, zorgt de charismatische Rieu voor een onvergetelijke avond. “Dit jaar bracht hij 75 dansparen mee en dat was prachtig om zien. We hadden kippenvel en we zijn nu al benieuwd naar welke surprises hij volgend jaar uit zijn viool tovert”, klinkt het bij de fans.

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug - IMG 7146

Op zijn 70ste is de bijzonder geliefde man met de weelderige, wapperende haardos populairder dan ooit, want vorig jaar verkocht André Rieu meer dan 700.000 concertkaartjes. De momenten die hij op het podium deelt met zijn publiek beschouwt hij als een uniek voorrecht. Rieu is niet alleen een begenadigd muzikant en dirigent, hij is een op-en-top entertainer die met speelse humor, positiviteit en stralende energie steeds weer een diepe indruk nalaat. Gesteund door een fantastish team en omringd door zijn vrouw Majorie – met wie hij al meer dan 40 jaar getrouwd is – zijn 2 kinderen en 5 kleinkinderen, verkocht Rieu meer dan 40 miljoen (!) cd’s en dvd’s. Hij scoorde 30 nummer 1-hits en behaalde meer dan 500 platina onderscheidingen. Zijn YouTube-video’s zijn meer dan een biljoen keer bekeken en op Facebook wordt hij door meer dan 5 miljoen mensen gevolgd. Dit jaar speelt André Rieu nog in Duitsland, Amerika, Chili, Noord- en Oost-Europa, Portugal én in juli zijn er weer de populaire en steeds uitverkochte Maastrichtse Vrijthofconcerten.

André Rieu keert op 10 januari 2021 terug - Logo House Of Entertainment