...

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto Arena

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto Arena - IMG 4197

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto arena, u leest het goed. Deze komiek die ondertussen al 10 jaar op de planken staat, na het winnen van Humo’s Comedy Cup (2009) vulde afgelopen weekend 31 jan. en 1 Febr. de Lotto arena in Antwerpen. Op vrijdagavond konden de mensen terecht voor de show “Burn-Out voor beginners” en een dag later hernam hij de voorstelling “De Relatiefluisteraar”.

Burn-out Comedy

Het onophoudelijk toeren voor De Relatiefluisteraar werd Arnout echter te veel en wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf: hij stond aan de rand van een burn-out. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners. Over deze show kunnen we helaas niet veel zeggen omdat we daar zelf niet bij aanwezig waren. Maar we spraken met mensen die beide shows wel gezien hadden en deze spraken vol lof over beiden.

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto Arena - IMG 4212

Interactieve workshop

Het unieke aan deze beide shows is dat deze telkens interactief gebracht worden strak in het pak als zijnde een workshop. Dit echter zonder ooit platvloers of vulgair te worden. Dat kan van de huidige lichting comedians bijna niet gezegd worden, een paar uitzonderingen niet te na gesproken. In ieder geval “de relatiefluisteraar”  de interactieve workshop  zoals Arnout het zelf noemt loont zeker de moeite om te gaan bekijken als u dat nog niet deed. Eigenlijk zo vertelt hij zelf is het een soort seminarie voor koppels met relatieproblemen. Hij geeft ook voorbeelden van toestanden in een relatie zo uit het leven gegrepen. Alles passeert de revue, verliefd zijn, het huwelijk, het huwelijk met kinderen en ga zo maar door…Ier hoogte- of dieptepunt in een relatie komt aan bod.

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto Arena - IMG 4218

Communicatie

De nadruk in de “relatiefluisteraar” gaat vooral over communicatie en de intonatie van sommige uitspraken. Het is bijna anderhalf uur lachen met situaties en uitspraken die iedereen wel zal herkennen. een rollercoaster van emoties dat is waarin Arnout ons in zijn show meeneemt. Het is lachen met de tekortkomingen in de relatie van de man zowel als de vrouw alhoewel het merendeel over de man handelt. Kortom het loont zeker en vast de moeite om de shows van Arnout Van Den Bossche bij te wonen. Als je houd van eenvoudige, fijngevoelige humor één adres: Arnout Van Den Bossche, een naam om te onthouden!

Twee maal Arnout Van Den Bossche in de Lotto Arena - IMG 4225

Meer info:

Arnout Van den Bossche – Officiële site