...

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op I love the 90’s

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op the red edition van ‘I love the 90’s’

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op I love the 90’s - I Love The 90s 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 kleurt de Hasseltse Ethias Arena rood voor de 13de editie van ‘I love the 90’s – The party’ en het belooft weer een voltreffer te worden, want de organisatoren strikten de populaire Eurodance-sensaties Culture Beat (‘Mr. Vain’, ‘Got To Get It’) en 2 Brothers on the 4th Floor (‘Never Alone’, ‘Dreams’). De energieke DJ Ward zorgt als huis-dj achter de draaitafels voor de nodige sfeer. De verschillende ticketformules vind je op www.ilovethe90s.be en daar kan je jezelf opnieuw registreren als ambassadeur, wat je een mooie beloning en misschien wel een gratis ticket oplevert.

In 2020 vieren we the red edition op ‘I love the 90’s’, want dan is het 30 jaar geleden dat de jaren ’90 begonnen. “Ons feestje krijgt een rode touch in de zaal, op het podium en we roepen iedereen op om in een rode outfit te komen. Een rode Power Ranger? Ja, dat telt ook”, klinkt het bij organisator House Of Entertainment.

Eurodance

 

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op I love the 90’s - 2 Brothers on the 4e Floor 1
( Foto: House Of Entertainment ) Brothers on the 4 Floor

Muzikaal klinken de eerste namen opnieuw veelbelovend, want ‘I love the 90’s’ strikte alvast twee populaire (Eurodance) formaties: zangeres Des’Ray en rapper D-Rock vormen nog steeds 2 Brothers on the 4th Floor. De band scoorde met ‘Never Alone’, ‘Dreams’ en ‘Come Take My Hand’, songs die altijd hoog genoteerd staan in de Top 500 van de 90’s. Datzelfde geldt ook voor Culture Beat, een groep die met de aanstekelijke, dansbare floorfillers ‘Mr. Vain’, ‘Got To Get It’ en ‘Anything’ relevante monsterhits scoorde in de 90’s.

DJ Ward

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op I love the 90’s - DJ Ward 4

Met DJ Ward staat opnieuw één van de meest veelzijdige en getalenteerde (allround) party-dj’s van ons land achter de draaitafels. Ward, bekend voor zijn zotte, eclectische dj-sets op festivals, parties en fuiven weet hoe hij de massa moet bespelen en is als master of ceremony ook erg gekend en onlosmakelijk verbonden met ‘I love the 90’s’. “Ward is de go-2 dj als je een dik 90’s feestje wil en laat onze party, mede dankzij hem, de grootste zijn van Europa. Hij maakt er een sport van om elk jaar verborgen muziekparels uit de jaren ’90 op te vissen”, zegt Kris Bloemen van het organiserende House Of Entertainment. “Gelukkig ben ik een muziekfreak en kan ik terugvallen op mijn kennis en mijn uitgebreide muziekcollectie. Ik krijg regelmatig via mail en de sociale media berichten en tips van nummers die een plek verdienen in mijn setlijst. Het is een uitdaging, maar elk jaar verwennen we de 90’s kids, trakteren we hen op nieuwe mixen, toffe optredens, verrassende filmpjes en waanzinnige intro’s”, zegt DJ Ward.

Ambassadeurs

Op de website www.ilovethe90s.be kan je regular, vip en groepstickets (vanaf 20 personen krijg je korting) bestellen of jezelf registreren als ambassadeur of ambassadrice. “Voor elk ticket dat je aan je vrienden verkoopt, krijg je punten en die kan je inwisselen voor een beloning: gratis tickets, drankmuntjes, een hotelovernachting of een backstage meet & greet. De registratie is gratis en net als vorig jaar werken we hiervoor samen met Verve”, zegt Kris Bloemen.

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ward staan op 21 maart op I love the 90’s - Affiche I Love the 90s 2020

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van 2 Brothers on the 4th Floor, Culture Beat en DJ Ward. De komende weken maakt de organisatie nog meer namen bekend. Tickets en info: www.ilovethe90s.be