...

Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge

Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge - Affiche Steve Ryckier Elvis 50 Years Las Vegas

Op zaterdag 21 september om 20.30u kan men in het Witte Paard te Blankenberge terecht voor een ode aan de veel te vroeg overleden King of rock’n rol Elvis Presley. Niemand minder dan de bekende Elvis imitator Steve Ryckier zorgt die avond in het Witte Paard voor een ongelooflijke show ter nagedachtenis van het 50 jaar geleden overlijden van deze grote artiest uit de Verenigde Staten Van Amerika. Onder de titel ” 50 Years viva Las Vegas” neemt Steve ons mee doorheen het uitgebreide repertoire van Elvis. Maar niet alleen de wereldberoemde nummers zullen weerklinken maar ook zijn typische Elvis pakken zullen die avond te zien zijn op het podium van het Witte paard. Ook de Rico Zoroh Band die Steve live zullen begeleiden samen met de Elverettes zullen er voor zorgen dat het voor de vele Elvis (Steve) fans een onvergetelijke avond zal worden. Ook houdt Steve nog twee internationale verrassingsacts achter de hand.

Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge - IMG 5720

Steve Ryckier is een all roud artiest die bekend raakte door zijn geweldige Elvis imitaties. Maar ook anderen kan hij perfect imiteren. Een paar voorbeelden:”Julio Iglesias, Gilbert Bécaud, Soer Sourire en vele anderen. Niet alleen internationale maar ook nationale artiesten met o.a. Eddy Wally, Willem vermandere, Samson en nog vele anderen doet hij perfect na. Omdat de voorverkoop van de show op 21 september loopt als een trein en hij zijn vele fans niet wil teleurstellen heeft Steve daags te voren nog een show voorzien. onder de noemer “His Masters Voice”. Deze show zal uit twee delen bestaan het eerste gedeelte zal bestaan uit verschillende imitaties van nationale en internationale artiesten. Om na de pauze uit te pakken met een Elvis optreden een voorsmaakje op de show die ’s anderendaags in het zelfde Witte Paard zal doorgaan. Hieronder een filmpje van een eerder optreden.

Voor de weinige mensen die Steve nog niet moesten kennen stellen we hem hier even voor: Steve Ryckier is geboren in Brugge. Voor zijn omgeving en familie werd zijn bijzondere talent al snel duidelijk. Na een grondige academische scholing in verschillende kunstrichtingen, specialiseerde Steve Ryckier zich in het entertainen van zijn publiek.

Steve Ryckier heeft een jarenlange ervaring in het in stand houden van de ‘Elvis-illusie’. Hij bracht zijn acts over de hele wereld. In 2010 won hij onder andere de publieksprijs in Tupelo, de geboorteplaats van Elvis. Hij trad op met verschillende originele bandleden van Elvis en was eerder al te zien met zijn tribute act to the King tijdens ondermeer de Gentse Feesten en het Big River Festival in Dordrecht. Ook dit jaar kan je hem op 21 september weer bewonderen tijdens zijn ondertussen jaarlijkse Elvis-show in het Witte Paard.

Steve was te zien in de film Iedereen Beroemd als een Julio Iglesias imitator, in de BBC-televisiefilm Vanity Fairen speelde mee in Binnen Zonder Bellenen Wittekerke. De single Para no verte mas van zijn zanggroep Quadriga werd door Radio 2 uitgeroepen tot hittip. Sinds kort woont Steve in Duitsland waar hij optreedt met zijn Elvis-act en ‘Superstars Live’, een bijzondere imitatieshow.

Voor tickets voor beide shows kan je terecht op: