...

BBC houd haar jaarlijkse openingsreceptie in de Waalborre te Asse

-Asse 3 september 2019- Naar jaarlijkse gewoonte opent de Brabant Business Club op 3 september 2019 haar werkjaar met een receptie in hun clublokaal Kasteel Waalborre in Asse. Dat was dit jaar niet anders. Het was voor een 100-tal leden, prominenten en kandidaat-leden een heuglijk weerzien na een deugddoende vakantie. De leden gaan dan ook altijd met plezier in op de uitnodiging om de start van deze sympathieke club bij te wonen. Ieder jaar is het een gezellige bedoening met een natje en een droogje en daar zijn leden en genodigden uiteraard heel graag bij.

BBC houd haar jaarlijkse openingsreceptie in de Waalborre te Asse - IMG 2861
(Voorzitter Georges Spillaert tijdens zijn toespraak)

Omstreeks 19.30 uur nam de nieuwe voorzitter, ondernemer Georges Spilliaert het woord. Hij benadrukte dat de BBC niet alleen een businessclub is voor zakenvrienden uit Vlaams-Brabant, maar vooral een plezante, toffe vriendenclub van professionelen. Hij had een warm welkom voor de talrijke genodigden. En het moet gezegd worden kort maar goed zo was de toespraak van de nieuwe voorzitter van BBC. Hij benadrukte meermaals dat vriendschap de belangrijkste eigenschap is van deze club. Wat het programma voor 2019-2020  betreft, is het ons streefdoel een zo gevarieerd mogelijk programma te brengen. Met een mix van interessante sprekers, bedrijfsbezoeken, partneravonden, masterdiners en andere activiteiten met bewezen staat van dienst.

BBC houd haar jaarlijkse openingsreceptie in de Waalborre te Asse - IMG 2890
(Europarlementslid Assita Kanko)

Tot slot nodigde hij iedereen uit om nog gezellig te blijven napraten en kennis te maken bij een hapje en een drankje. En deze raad werd door menigeen opgevolgd. Onder de talrijke leden en genodigden herkenden we o.a vele Assense en Dilbeekse politiekers. Zelfs Assita kanko het kersvers verkozen Europarlementslid en vriendin van ons aller Rita, nam voor deze gelegenheid de tijd om even naar Asse af te zakken. Ook voor ons persoonlijk is het telkens een aangenaam terugzien van Rita (secretaris) en de andere leden van deze fantastische club. Wie graag meer informatie wil over de Brabant Business Club of vrijblijvend één of meerdere activiteiten wenst mee te maken, kan contact opnemen met de secretaris Rita Morbée :

rita.morbee@telenet.be of 0475/47.23.77.

Alle zakenvrienden zijn van harte welkom !

Meer info vindt men op de website van de Club : http://brabantbusinessclub.eu/

BBC houd haar jaarlijkse openingsreceptie in de Waalborre te Asse - IMG 2893
(Het bestuur: v.i.n.r: Marc Timmermans, Luc Panis, Georges Spillaert, Rita morbée, Joris Van der Veeken, afwezig op de foto:Robert Waldeyer en Willy Roelandts)

Voor meer foto’s klik hier