...

20 jarige dj/producer Tom Nash lanceert debuutsingle ‘On Your Side’

20 jarige dj/producer Tom Nash lanceert debuutsingle ‘On Your Side’ - Logo House Of Entertainment

“Mijn studies zijn belangrijk, maar als ik zou kunnen kiezen…”

20 jarige dj/producer Tom Nash lanceert debuutsingle ‘On Your Side’ - Tom Nash 1
(Foto: House Of Entertainment)

Spannende tijden voor de 20-jarige dj/producer Tom Nash (Tom Knarren) uit Maasmechelen, want de getalenteerde student handelswetenschappen aan de UHasselt brengt vandaag zijn eerste eigen single ‘On Your Side’ uit. Als dj kan Tom al mooie adelbrieven voorleggen. Zo draaide hij al meerdere malen in Versuz Hasselt, stond hij o.a. achter de draaitafels in Puro Beach, Velvet en Lemmon Club in Marbella, en schitterde op de mainstages van Alfa Open Air en Neverland (NL), waar hij de affiche deelde met gerenommeerde namen als Steve Aoki, Sam Feldt, Laidback Luke, W&W, Yves V, Zonderling en Lucas & Steve.

Muziek is sinds zijn dertiende een ware passie voor Tom. Hoewel ook een carrière in het voetbal een optie was – Tom werd op 8-jarige leeftijd weggeplukt bij zijn jeugdclub Patro Eisden door de Nederlandse profclub Roda JC, waar hij gedurende acht jaar in de nationale jeugdelftallen speelde – koos Tom resoluut voor de muziek. Dat pad leidt hem nu naar de release van zijn eerste eigen single. Met ‘On Your Side’ pakt Tom Nash uit met een toegankelijke en hitgevoelige dancetrack. Een veelbelovend debuut alleszins!
“Muziek is mijn leven, ik sta ermee op en ga ermee slapen om het met een cliché te zeggen”, aldus Tom Nash. “Sinds mijn dertien jaar is het een ware passie. In die mate dat zelfs het voetbal volledig moest wijken. De combinatie muziek, voetbal en studeren vond ik voor mezelf niet meer haalbaar als ik een carrière in de muziek wou nastreven. Mijn studies handelswetenschappen aan de UHasselt neem ik ook heel serieus, maar als ik echt mag kiezen, dan wordt het een toekomst als dj/producer.

20 jarige dj/producer Tom Nash lanceert debuutsingle ‘On Your Side’ - Tom Nash 2
(Foto: House Of Entertainment)

Ik heb als dj al behoorlijk wat ervaring door te draaien op tal van party’s in de regio Limburg, maar ik speelde ook al in clubs in Marbella en verschillende keren in Versuz Hasselt. Op het het dancefestival ‘Neverland’ (NL) stond ik zelfs op de mainstage met kleppers als Sam Feldt, Steve Aoki, W&W en Laidback Luke. Ooit in één adem met die mannen genoemd worden is de ultieme droom, maar laat ons eerst maar eens zien of mijn eerste officiële single ‘On Your Side’ aanslaat. Ik ben heel benieuwd wat de reacties gaan zijn, de nodige ongezonde stress is er alvast bij mij”, besluit Tom met de glimlach.

‘On Your Side’, de debuutsingle van Tom Nash is HIER beschikbaar voor streaming en download.

20 jarige dj/producer Tom Nash lanceert debuutsingle ‘On Your Side’ - Logo On Your Side