...

Jarige Steve Tielens (48) lanceert duetsingle met José Sep

Jarige Steve Tielens (48) lanceert duetsingle 
met Nederlandse ‘partner in ambiance’ José Sep

De paashaas was dit jaar wel erg gul voor polonaisekoning Steve Tielens. Naast een berg chocolade eieren en prachtig weer, leverde hij in Boom ook meteen de nieuwe single van de ambiancemaker af. Na zijn felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline, bundelt Steve Tielens – die net vandaag zijn 48ste verjaardag viert! – voor zijn nieuwe single ‘Ga jij vanavond met me mee?’ opnieuw de krachten met een opmerkelijke dame. Hij ging zelfs over de grens om bij onze noorderburen een talent weg te plukken. Geen tulp uit Amsterdam, maar wel een prachtige bloem uit Etten-Leur.

José Sep staat in Nederland al jarenlang garant voor knallende feestjes met meezingers als ‘Adios Amor’, ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘In de nacht ben jij gekomen’ en ‘Lieve schat’, maar richt de pijlen nu ook op Vlaanderen. Met Steve Tielens heeft ze alvast de ideale ‘partner in ambiance’ weten te strikken en met het heerlijk sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ zijn ze meer dan gewapend om samen de komende maanden de Vlaamse podia te veroveren.

Jarige Steve Tielens (48) lanceert duetsingle met José Sep - Image00005

“Ik denk dat we een ideale combinatie zijn”, aldus Steve Tielens. “Ik ken José al een hele tijd en ze is naast een zeer straffe zangeres, ook een volbloed entertainer, net als ik. Wij krijgen samen sowieso elk feestje in gang, dat weet ik zeker.  ‘Geef toe, als José vraagt: “Ga jij vanavond met me mee?”, wie kan er dan weigeren? Wat het extra leuk maakt is dat we deze single uitbrengen op mijn verjaardag, dubbel feest dus!”

“Steve is een echte sfeermaker en ook een beetje prettig gestoord”, zegt José Sep met de glimlach. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met hem op de Vlaamse podia te staan, want telkens wanneer ik hier in het verleden kwam optreden, werd ik steeds erg hartelijk ontvangen. Het Vlaamse publiek is erg warm en heeft veel respect voor artiesten. Ik hoop dan ook dat ze onze duetsingle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ leuk vinden”, besluit José.

Ga Jij Vanavond Met Me Mee, de nieuwe single van José Sep & Steve Tielens, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Jarige Steve Tielens (48) lanceert duetsingle met José Sep - Logo Buzzard 1