...

Grote belangstelling voor eerste Schlagerhei

Grote belangstelling voor eerste ‘Schlagerhei’: AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheide vergroten de tent!

Foto: (c) AKABE Albatros - Gidsen Pijpelheide
Foto: (c) AKABE Albatros – Gidsen Pijpelheide

Vrijdag 3 mei kan je op de Dophei van Pijpelheide, een deelgemeente van Heist-op-den-Berg, terecht voor de eerste editie van de ‘Schlagerhei’, met optredens van Lindsay, Sasha & Davy, Johan Veugelers, Rene Redley en Filip D’Haeze. De belangstelling is erg groot, waardoor organisatoren AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheide beslist hebben om de tent te vergroten. “We hadden dit op voorhand besproken met onze tentenbouwer. Het terrein op zich is ook groot genoeg om voldoende mensen ruimte te bieden om ons feest te beleven. Online en via de voorverkooppunten betaal je 10 euro voor een staanplaats en 15 euro voor de zitplaatsen, maar ondanks de extra capaciteit zijn die al voor 80 % uitverkocht. Kassaverkoop op de dag zelf is niet uitgesloten, maar wie zeker wil zijn van een plekje in onze tent, koopt best zijn tickets in de voorverkoop”, zegt organisator Koen Rymenants.

Volksfeest
Mensen moeten op 3 mei komen voor de sfeer en gezelligheid, en met hun aanwezigheid steunen ze ook het ‘Steun voor steen’-bouwproject waarmee AKABE Albatros, een gemengde scoutsgroep van jongeren met een beperking, en Gidsen Pijpelheide de verdere uitbouw van hun bijlokalen financieren. Meer info over dat project vind je op onze website”, zegt Koen Rymenants.

De ‘Schlagerhei’ vindt op vrijdag 3 mei plaats in een overdekte tent op de Dophei van Pijpelheide (Heist-op-den-Berg). Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor optredens van Rene Redley, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Filip D’Haeze en Lindsay. Dj-presentator Kurt Frederickx zorgt voor de omkadering. In voorverkoop betaal je 15 euro voor een zitplaats en 10 euro voor een ambiance staanplaats. VIP-tickets zijn helaas uitverkocht. De organisatie voorziet aangepaste plaatsen voor rolstoelgebruikers met hun begeleider en mensen met een beperking.

Tickets en info: www.schlagerhei.be

De ‘Schlagerhei 2019′ is een organisatie van AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheide

Grote belangstelling voor eerste Schlagerhei - Affiche Schlagerhei