...

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance.

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse ‘Festival van de Ambiance’.
Ook De Romeo’s, Willy Sommers en Lindsay zijn van de partij!

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - Logo Festival van de Ambiance 1

’t Kuipke Gent maakt zich klaar voor de 9deeditie van het ‘Festival van de Ambiance’ op zaterdag 30 november. Organisator House of Entertainment is erin geslaagd om Snollebollekes te strikken. De razend populaire feestmaker maakt straks met zijn kleppers ‘Snollebolleke’, ‘Links rechts’ en ‘De vloer is lava’ Oost-Vlaanderen onveilig. Marathonradio-man Peter Van de Veire bracht de carrière van Snollebollekes in Vlaanderen in een stroomversnelling, maar ondertussen groeide hij uit tot één van de populairste ambiance-artiesten van de Lage Landen.

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - Snollebollekes 1
(Foto: Snollebollekes)

House of Entertainment-organisator Kris Bloemen: “Als je in Nederland tienduizenden fans op de been kan brengen en net als Marco Borsato meerdere malen het GelreDome uitverkoopt, dan ben je top. Dankzij de goede relatie met zijn platenfirma, zijn we erin geslaagd om Snollebollekes te strikken voor onze affiche. Programmatorisch richten we ons op ambiance-artiesten die houden van een stevig feestje en daarvoor zorgen ook alle andere artiesten van onze line-up. Voor groepen zijn er trouwens speciale voorwaarden. ‘Festival van de Ambiance’ is een vaste waarde op de kalender voor mensen die voor de feestdagen en de examens nog eens goed uit de bol willen gaan.”

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - IMG 0599
Het ‘Festival van de Ambiance’ trekt voluit de kaart van de ambiance met De Romeo’s. ‘Viva De Romeo’s’ en hun talrijke feestmedleys zorgen opnieuw voor onvergetelijke momenten. Die worden versterkt door hun collega-artiest Willy Sommers. Het applaus dat hij in ‘t Kuipke krijgt na zijn meezingers ‘Als een leeuw in een kooi’ en de polonaise-klassieker ‘Laat de zon in je hart’, zorgt bij de klasbak ongetwijfeld weer voor ontroerende momenten.

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - IMG 5487“Het onthaal in Gent is fenomenaal en uniek, want het is één van de weinige optredens die plaatsvinden op een wielerpiste. Dat applaus, die massa, dat pakt mij keer op keer.” Lindsay zorgt voor het vrouwelijke feestgehalte met haar meezingers ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ en ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen.’ Net als haar collega’s staat Lindsay graag op het ‘Festival van de Ambiance’-podium. “De uitgelaten massa komt mee feesten en genieten van de muziek en de optredens. Fijn dat ik weer voor dit dankbare publiek mag komen zingen.” 

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - IMG 5432Op www.festivalvandeambiance.be kan je nu jouw tickets bestellen voor de editie van zaterdag 30 november in ’t Kuipke Gent, met het exclusief optreden van Snollebollekes, De Romeo’s, Lindsay en Willy Sommers. “En let op, want de komende weken volgen er nog mooie namen”, zegt Kris Bloemen namens House of Entertainment.

Het ‘Festival van de Ambiance’ is een organisatie van House of Entertainment.

Populaire Snollebollekes debuteert op 30 november op Gentse Festival van de Ambiance. - Logo House Of Entertainment 1