...

Gers Pardoel brengt fanboek uit en staat opnieuw in de Lotto Arena!

Gers Pardoel brengt fanboek uit en staat volgend jaar opnieuw in de Lotto Arena!

Gers Pardoel is een fenomeen. Een Nederlander die het ook helemaal gemaakt heeft in Vlaanderen. Een rapper van grote hits (‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, …) maar ook een begenadigd songschrijver, een rasperformer en een producer. En bovendien: een populaire TV-persoonlijkheid (Liefde voor muziek, Steracteur sterartiest) en momenteel jurylid in The Voice Kids op VTM.

Gers Pardoel brengt fanboek uit en staat opnieuw in de Lotto Arena! - P1100865

Dit succes is er niet vanzelf gekomen. In dit boek vertelt Gers Pardoel onverbloemd over zijn moeilijke jeugd en hoe hij zich van ‘straatschoffie zonder toekomst’ naar boven werkte tot topartiest. Van ‘niets tot iets’ zoals hij zelf zegt. De foto’s uit zijn privé-archief, de songteksten, de leuke lijstjes en de illustraties van studiobambam maken dit boek helemaal een pareltje zoals Gers zelf!

Gers signeert zijn fanboek zondag 11 november op de boekenbeurs in Antwerpen, stand 325 tussen 13u en 15u. Meer informatie boekenbeurs: klik hier.
Meer informatie fanboek: Borgerhoff & Lamberigts

Gers Pardoel brengt fanboek uit en staat opnieuw in de Lotto Arena! - Gers Pardoel 1(Foto: PSE- Belgium)

Gers Pardoel opnieuw in Lotto Arena
De Lotto Arena liep in maart 2018 helemaal vol voor de eerste grote arenaconcerten van Gers Pardoel. In totaal bouwden zo’n 13.500 fans een feestje met de Nederlandse rapper. Een vervolg kan niet uitblijven. Daarom komt Gers op zaterdag 23 maart 2019 terug naar de Lotto Arena.
Info & tickets: www.lotto-arena.be
Gers Pardoel – Vuurwerk is een productie van PSE-Belgium