...

Veerle Baeyens lijsttrekker voor N-VA Groot-Haaltert

Veerle Baeyens lijsttrekker voor N-VA Groot-Haaltert
Veerle Baeyens lijsttrekker voor N-VA Groot-Haaltert

N-VA Haaltert gaat voor verruiming met Veerle Baeyens als lijsttrekker voor N-VA Groot-Haaltert

Op de algemene ledenvergadering van woensdag 27 september 2017 hebben de leden van de N-VA afdeling Haaltert met een grote meerderheid ingestemd om met een “verruimde” lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken. Dat betekent dat naast een aantal sterke N-VA leden, ook een aantal geëngageerde, niet-partijgebonden burgers die zich willen inzetten om op een positieve manier aan het gemeentebeleid mee te werken, op de lijst zullen staan.

“De afgelopen maanden is duidelijk gebleken dat heel wat inwoners zich afzetten tegen het negativisme dat de laatste tijd hoogtij vierde binnen onze gemeente en wel degelijk bereid zijn om hun verantwoordelijkheid op te nemen, zonder daarom tot een bepaalde partij te willen toetreden.” Als N-VA Haaltert willen we deze burgers mee kansen en de nodige ondersteuning geven. Vol vertrouwen zetten we onze deuren daarom open voor verkennende gesprekken met competente, enthousiaste, gedreven, constructieve vrouwen en mannen die mee willen werken aan een stabiel, transparant en krachtdadig bestuur. Samen bouwen aan een toekomst voor Haaltert is het doel.”

Over de naam waaronder de partij naar de verkiezingen zal trekken wordt later, met de 25 kandidaten en met de goedkeuring van de algemene ledenvergadering, beslist. Burgemeester Veerle Baeyens werd unaniem als lijsttrekker aangeduid, er werd tevens een kiescomité aangesteld om de voorbereidende werkzaamheden verder in goede banen te leiden.

“Besturen vanuit ons Haalterts DNA, mét participatie van burgers en zo samen kiezen voor verruiming en vooruitgang in het algemeen belang, met deze beslissingen werd alvast de start gegeven voor dit nieuw platform.”

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.