Gezocht uitbater voor cafetaria aan het stedelijk zwembad

zwembad aalst
SportAG zoekt een uitbater voor het cafetaria aan het stedelijk zwembad van Aalst

Het SportAG wenst de uitbating van de cafetaria van het zwembad, Zwembadlaan 2 te 9300 Aalst in concessie te geven. De concessie loopt 9 jaar en bestaat uit de cafetaria, het buitenterras, twee bergingen en een goederenlift die de 2 bergingen bedient. De concessieovereenkomst zal gesloten worden na het voeren van een procedure van mededinging. De termijn vangt aan op 1 juli 2014 en eindigt op 30 juni 2023.

Als concessiehouder zorg je er voor dat de cafetaria steeds toegankelijk is voor het publiek tijdens de openingsuren van het zwembad. Het zwembad van Aalst heeft jaarlijks een 250.000 bezoekers.

Het lastenboek voor de concessie kan je tijdens de openingsuren van het zwembad gratis afhalen aan de balie van het zwembad, Zwembadlaan 2 te Aalst, of digitaal door je gegevens door te mailen naar zwembad@aalst.be.

In het lastenboek staat de procedure van toewijzing beschreven met de voorwaarden die de basis zullen vormen van elke concessieovereenkomst na de toewijzing. Bij het lastenboek zit ook een inschrijvingsformulier waarmee je de kandidatuur moet indienen. De offerte voor deze concessie moet uiterlijk 19 juni 2014 ingediend worden.

Je kunt hier de volledige informatiebundel en het inschrijvingsformulier downloaden op de website van de stad.
dienst Sport en Vrije Tijd – sectie Zwembad
Zwembadlaan 2 9300 Aalst
tel. 053 73 22 75
zwembad@aalst.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here