Damesliefde nu ook in België te koop

Rijswijk 3 mei 2005 – Zij aan Zij, het leukste magazine over de damesliefde is begin mei 2005 weer op meer punten te koop dan voorheen. Met ingang van heden kunnen de lesbiennes in België ook genieten van dit tijdschrift voor lesbische en biseksuele vrouwen. Zij aan Zij is in 1992 begonnen als contactenblad voor vrouwen die een vrouw zochten. Het werd al snel aangevuld met actuele uitadressen + activiteitenagenda, een snedige column, een spraakmakend interview, een pittige strip, een prachtige fotoreportage, mooie ervaringsverhalen en nog veel meer. Het blad is nu, anno 2005, uitgegroeid tot een zeer verzorgde glossy.

Zij aan Zij is sinds 1992 verkrijgbaar en al dertien jaar groeit het aantal lezeressen (waaronder ook veel biseksuele dames die met een zekere regelmaat interesse hebben voor de damesliefde) onafgebroken. Het blad blijkt een succes en dus is het tijd voor uitbreiding naar onze Zuiderburen.

Eén op de vijftien mensen is homo of lesbisch en het aantal mensen dat zichzelf biseksueel noemt is aanzienlijk, dus naar verwachting zal men in België, net als in Nederland, veel belangstelling tonen voor een tijdschrift voor lesbische en biseksuele vrouwen zoals Zij aan Zij. Tot nu toe was daar nog geen blad specifiek voor deze doelgroep. Zijaanzij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here