Live zingen is doodeng maar ook bevrijdend!

Les MisérablesDe sterren van Les Misérables vertellen hoe het is om live te zingen. Bekijk dit interview online.

Les Misérables is de bewerking voor het witte doek van de populaire musical hit, die wereldwijd meer dan 60 miljoen bezoekers lokte in 42 landen en in 21 talen en nog steeds overal records breekt in zijn 27ste jaar. De regisseur is Tom Hooper, die een Oscar® won voor zijn regie van The King’s Speech. Deze productie van Working Title/Cameron Mackintosh heeft in de hoofdrollen Hugh Jackman, Oscar®-winnaar Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter en Sacha Baron Cohen.

Les Misérables speelt zich af in het 19de-eeuwse Frankrijk en vertelt het betoverende verhaal van gebroken dromen en onbeantwoorde liefde, passie, opoffering en verlossing … een tijdloze hulde aan de overleving van de menselijke geest. Jackman speelt de ex-gevangene Jean Valjean, die al tientallen jaren achternagezeten wordt door de meedogenloze politieagent Javert (Crowe) nadat hij zijn woord gebroken heeft. Wanneer Valjean ermee instemt om voor Cosette, de jonge dochter van de fabrieksarbeider Fantine (Hathaway), te zorgen, veranderen hun levens voorgoed.

Op 20 februari 2013 komt eindelijk de langst lopende musical ter wereld tot leven op het witte doek in Tom Hoopers meeslepende en spectaculaire bewerking van het epische verhaal van Victor Hugo. Met internationale supersterren en populaire liedjes zoals “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” en “On My Own” is de ultieme show Les Misérables nu herboren in de bioscoop als onevenaarbare musicalervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here