Er zit een spion in mijn computer

90 procent van alle computers is besmet met spyware. Dit concludeert inter-netprovider Earthlink (VS) na onderzoek van een miljoen computers wereldwijd. Uit een onderzoek van informatiebeveiliger Symantec zou driekwart van de pc's in de Benelux besmet zijn met spionagesoftware, maar ook 'autodialers', wormen of virussen. Spyware verzamelt informatie van de computergebruiker en verstuurt die naar de maker ervan. Deze kan dan van de informatie nuttig gebruik maken voor allerhande doeleinden. De doorgestuurde informatie kan zowel paswoorden, rekeningen of andere gegevens bevatten.

Spyware is een spion welke meestal in gratis software zit. Zo wordt je in de gaten gehouden wat betreft je surf gedrag, of welke software je allemaal gebruikt. Deze gegevens worden doorgestuurd naar belanghebbende, meestal leveranciers van produkten op internet. Zo kunnen zij hun produkten en internet strategie aanpassen om de verkoop te bevorderen.

Je kan dit voorkomen door eerst die software te controleren.

Je kan volgende programma's gebruiken:
Hitman Pro is een alles-in-éénoplossing tegen spyware. Het is een schil voor een aantal gevestigde spyware en adware schoonmaak- en beschermingsprogramma's. De gebruiker hoeft slechts het bedieningsoppervlak van Hitman Pro te bedienen waarna de externe programma's automatisch door Hitman Pro worden aangestuurd. Hitman Pro bevat ook een aantal eenvoudige passieve beschermingsopties waarmee het lastiger wordt om wederom door spyware besmet te raken.

Hitman Pro is daarom een ideale tool voor iedere computergebruiker.

Bezoek de site: http://www.hitmanpro.nl of bekijk meer antispyware op http://www.belg.be/index/spyware.php

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here