Dag van de klant en Flikkendag in Gent

Op zondag 25 september tussen 10.00 uur en 18.00 uur is het weer Flikkendag en dit in het centrum van Gent. In het Groot Vleeshuis wordt als warm streekgerecht "Flikken zonder kop" geserveerd en op de Groentenmarkt is er een markt met streekproducten : 16 Oost-Vlaamse bedrijven stellen hun product voor zoals : vleeswaren, kaas, jenever, vlierbloesemdrank, streekbieren en frisdrank, mattentaarten, cuberdons, fruitsalade en roomijs.

Elk jaar zet Flikkendag een bepaald thema in de kijker. Vorig jaar waren het nog de vrouwen die de plak zwaaiden. Dit jaar staat Flikkendag in het teken van 'Ontmoeten'. De hulp- en veiligheidsdiensten laten zich maar al te graag doorgronden. Politie, Brandweer, Defensie, Douane en Accijnzen, Civiele Veiligheid en de Medische Diensten… Ze staan nu al te popelen om je onder te dompelen in hun dagelijkse werking en activiteiten!

De Flikkenacteurs zullen die namiddag ook van de partij zijn. Voor de fans is dit een ideaal moment om hun idolen in levende lijve te zien en te ontmoeten. Dit jaar is er ook een optreden van de Flikkenband. Wil je meer weten over deze leuke namiddag surf dan even naar www.flikkendag.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here